کد خبر : 2111510 | 16 اسفند 1403 ساعت 21:17 | 164.7K بازدید | 468 دیدگاه

داوران قدیمی به نفع مهدوی

کارشناسی گل مردود و جنجالی سپاهان

یک صحنه جنجالی در شب توقف سپاهان، داوری این مسابقه را تحت‌ تاثیر قرار داده است.

کارشناسی گل مردود و جنجالی سپاهان

به گزارش “ورزش سه”، دیدار تیم‌های سپاهان و استقلال خوزستان در حالی با نتیجه تساوی یک بر یک خاتمه یافت که در نیمه اول تیم پاتریس کارترون با ضربه سر رضا شکاری موفق شد دروازه حریف را باز کند اما با بازبینی صحنه در وی ای آر، داور تشخیص داد که پیش از گل، شکاری روی مدافع استقلال خوزستان خطا کرده است.

اگرچه این بازی صحنه‌های داوری دیگری هم داشت اما این گل مردود همه چیز را زیر سایه خود برد چرا که سپاهان در نهایت دو امتیاز مهم و حیاتی را در این بازی به حریف واگذار کرد و فرصت صدرنشینی موقت را از دست داد.

در همین خصوص کارشناسان داوری ورزش سه در مورد این صحنه‌ها نظرات خود را ابراز می‌کنند:

📌 گل مردود رضا شکاری (خطا- دقیقه ۳۰)

ویدئو: 370142

✅ ابراهیم میرزابیگی: بازیکنی که گل را به ثمر می‌رساند، روی مدافع مستقیم خودش خطا می‌کند و با دستی که بر روی شانه او می‌گذارد، باعث می‌شود او نتواند درست کار خود را انجام بدهد. داور به کمک داوران وی ای آر به درستی این گل را مردود اعلام کرد.

✅ تورج حق‌وردی: مهاجم قبل از ضربه سر مدافع را هل داد و خطا محرز بود.

✅ حسین عسگری: بازیکن با دست چپ مدافع استقلال خوزستان را هل می‌دهد و مرتکب خطا می‌شود اما داور متوجه نشده بود که کمک داور ویدئویی به درستی این برخورد را به داور اعلام کرد و گل به درستی مردود شد.

✅ سعید علینژادیان: بازیکن تیم زرد قبل از اینکه به توپ ضربه بزند با هر دو دست مدافع آبی را هل می‌دهد و اعلام خطا درست بود.

✅ محمدحسین ترابیان: از این زوایا نمی‌توانیم نظر قطعی بدهیم که مهاجم خطا کرده یا خیر اما به نظر می‌رسد مهاجم یک دستی پشت مدافع می‌گذارد و او را دور خارج می‌کند. با این حال برای اینکه بتوانیم نظر قطعی بدهیم، باید دوربین از پشت دروازه باشد که صحنه را کامل نشان بدهد. اما با توجه به اینکه داور صحنه را بازبینی کرد و گل را مردود کرد و ما هم زاویه دیگری نداریم، به نظر داور احترام می‌گذاریم.

⚪️ مهدی عالیقدر: اينكه مهاجم تيم سپاهان قبل از به ثمر رسيدن گل مرتكب خطايي شده باشد با اين تصاوير قابل ارزيابي نيست و قطعا داور نيز در ابتدا خطايي را متوجه نشده است، اما كمك داور ويدئويي ممكن است چيزي فراتر از اين تصاوير را به رويت داور رسانده تا منجر به مردود شدن گل شده است. اما صرف سرنگون شدن مدافع آن هم با اين مكث و تعلل نمي‌توان خطايي را متصور شد.

📌 برخورد علی هلیچی و رضا شکاری (پنالتی- دقیقه ۴۹)

ویدئو: 370147

✅ مهدی عالیقدر: مدافع كاملا مرتكب خطا به روي مهاجم مي‌شود، اگر حتي گذاشتن پاي وي روی كفش مهاجم اتفاق نيفتاده باشد، مدافع با قسمت بالايي باعث سرنگوني مهاجم شده است. جايگيري داور بسيار خوب است و پنالتي به‌درستي گرفته شده است.

❌ ابراهیم میرزابیگی: تصویر گنگ است و واضح نیست اما به نظر من بازیکن سپاهان با دایو پنالتی را از داور می‌گیرد و من در این تصاویر برخوردی نمی‌بینم و خطایی تشخیص نمی‌دهم.

✅ تورج حق‌وردی: مدافع با زانوی چپ به زیر زانوی مهاجم ضربه می‌زند و قطعا پنالتی بود.

بروزرسانی می‌شود...

دیدگاه‌ها