کد خبر : 2111370 | 16 اسفند 1403 ساعت 10:36 | 2.2K بازدید | 5 دیدگاه

طلسم گربه سیاهشان را شکستند!

یک‌ طلسم بزرگ در پلی‌آف برای طبیعت اسلامشهر شکسته شد.

طلسم گربه سیاهشان را شکستند!

به گزارش "ورزش سه"، تیم والیبال طبیعت اسلامشهر در آستانه صعود به نيمه نهایی لیگ برتر والیبال ایران است. آنها سه‌شنبه شب موفق شدند با نتیجه سه بر دو تیم چادرملو اردکان را در بازی اول پلی‌آف شکست دهند و حالا یک برد دیگر تا نیمه نهایی فاصله داشته باشند.

تیم طبیعت اسلامشهر که در دور مقدماتی هر دو بازی را به چادرملو اردکان باخته بود و به نوعی گربه سیاه این تيم لقب گرفته بود، در این دیدار هم می رفت تا یک شکست دیگر را به تیم طبیعت تحمیل کند که در ست پنجم طبیعت با دفاع‌های خوب به خودش آمد و اولین بردش مقابل چادرملو اردکان را در این فصل به دست آورد.

حالا شاگردان ابراهیم وادی برخلاف فصل قبل که در مرحله یک چهارم نهایی حذف تلخی داشتند، در آستانه صعود به نيمه نهایی هستند و اگر بتوانند این دور را رد کنند حضور در فینال برای آنها دور از دسترس نیست. طبیعت در صورت حضور در نيمه نهایی باید به مصاف برنده پیکان تهران و شهداب یزد برود که هر دوی آنها را در دور مقدماتی شکست داده‌ است.

دیدگاه‌ها