کد خبر : 2111319 | 16 اسفند 1403 ساعت 07:30 | 7K بازدید | 8 دیدگاه

مدیر برنامه آنتونی:

مشکل آنتونی در یونایتد عدم اعتماد آموریم بود!

جونیور پدروسو، مدیر برنامه آنتونی، مدعی شد علت اصلی ناکامی آنتونی در منچستریونایتد عدم اعتماد روبن آموریم و نیمکت نشینی مداوم بوده است.

مشکل آنتونی در یونایتد عدم اعتماد آموریم بود!

به گزارش "ورزش سه"، روبن آموریم در آخرین صحبت‌های خود در واکنش به درخشش آنتونی در بتیس، مدعی شد که دلیل اصلی عملکرد خوب آنتونی در لالیگا فیزیکی نبودن فوتبال اسپانیا است.

اظهاراتی که با واکنش نسبتاً شدید مدیر برنامه ستاره جوان بتیس مواجه شده و جونیور پدروسو خیلی زود پاسخ سرمربی منچستریونایتد را داده است.

پدروسو در واکنش به صحبت‌های آموریم گفت: ما به نظر آموریم احترام می‌گذاریم اما به هیچ وجه با دیدگاه او موافق نیستیم. نسبت دادن عدم موفقیت آنتونی در منچستریونایتد به عامل فیزیکی، تحلیل سطحی است که با واقعیت مطابقت ندارد.

واقعیت این است که به آنتونی در منچستریونایتد اعتماد به نفس کافی داده نشد تا بهترین عملکردش را به نمایش بگذارد. در پانزده بازی که آموریم هدایت یونایتد را عهده‌دار بود، آنتونی تنها در ۹ بازی به میدان رفت و مجموعاً ۲۵۲ دقیقه در زمین حضور داشت. چطور می‌توان یک ورزشکار را در چنین شرایطی قضاوت کرد؟

البته که هدف آموریم این نبوده اما اظهارات او ارزش لالیگا را پایین می‌آورد. در حالی که فوتبال اسپانیا یکی از رقابتی‌ترین لیگ‌های جهان به حساب می‌آید و باشگاه‌های اسپانیا همواره در مراحل نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان و لیگ اروپا حضور دارند.

آنتونی از زمان حضور در بتیس کاملاً متحول شده و یکی از بهترین بازیکنان نیم‌فصل دوم لالیگا بوده است. این نشان می‌دهد که مشکل او در یونایتد فیزیکی نبوده و بلکه مربوط به شرایط و نحوه رفتاری که با او شده بوده است.

دیدگاه‌ها