کد خبر : 2111243 | 15 اسفند 1403 ساعت 18:13 | 39.2K بازدید | 26 دیدگاه

تمرین پرسپولیس در آزادی با یک مهمان ویژه

تیم فوتبال پرسپولیس، تمرین امروز چهارشنبه را در حضور هوادار آسیب دیده برگزار کرد.

تمرین پرسپولیس در آزادی با یک مهمان ویژه

به گزارش "ورزش سه"، سرخپوشان پایتخت امروز چهارشنبه از ساعت ۱۵ در زمین شماره ۳ ورزشگاه آزادی به تمرین پرداختند. پیش از شروع تمرین، بازیکنان در جلسه فنی شرکت کردند و کادر فنی نکات لازم را به سرخپوشان یادآوری کرد.

در این تمرین، مهدی زرقامی، هوادار پرسپولیس که در دیدار برابر تراکتور متاسفانه از ناحیه سر آسیب دیده بود، در محل تمرین حاضر شد و با استقبال گرم اعضای تیم مواجه گردید و با آنها عکس یادگاری گرفت.

تمرین امروز حدود ۷۰ دقیقه به طول انجامید که شامل بخش‌های مختلفی مثل؛ پاسکاری‌های کوتاه و ترکیبی، حمله به دروازه، ارسال از جناحین و فوتبال درون تیمی می‌شد. تیم بدون بازیکن مصدوم زیر نظر کادر فنی به کار خود ادامه داد و همه بازیکنان در برنامه تمرین، حضوری پرتلاش داشتند.

2157528
2157529

پرسپولیس فردا، آخرین تمرین خود قبل از سفر به یزد و بازی برابر چادرملو را انجام می‌دهد و پس از آن، کاروان تیم با یک پرواز چارتر تهران را ترک خواهد کرد.

تیم فوتبال پرسپولیس جمعه ۱۷ اسفند ماه از ساعت ۱۹ در ورزشگاه شهید نصیری یزد به مصاف تیم چادر ملو اردکان از هفته بیست و دوم لیگ برتر خلیج فارس می‌رود.

دیدگاه‌ها