کد خبر : 2111217 | 15 اسفند 1403 ساعت 16:32 | 25.2K بازدید | 31 دیدگاه

بی‌جانشین در لیگ قهرمانان

فلیک به این چهار ستاره دست نمی‌زند

هانسی فلیک چهار بازیکن غیرقابل‌جایگزین در لیگ قهرمانان دارد که هرگز دست به تغییر آنها نزده است.

فلیک به این چهار ستاره دست نمی‌زند

به گزارش "ورزش سه"، ژول کنده (704 دقیقه)، رافینیا (655 دقیقه)، روبرت لواندوفسکی (638 دقیقه) و پدری گونزالس (638 دقیقه) در صدر فهرست بازیکنان بارسلونا از نظر دقایق بازی در این دوره از لیگ قهرمانان اروپا قرار دارند و تنها چهار بازیکنی هستند که در هر هشت دیدار این رقابت‌ها به‌عنوان بازیکن ثابت به میدان رفته‌اند.

2157490

اینها بازیکنان غیرقابل‌جایگزین هانسی فلیک هستند. مارک کاسادو (612 دقیقه) و پائو کوبارسی (591 دقیقه) دیگر بازیکنانی هستند که در تمام دیدارهای «مرحله گروهی» بازی کرده‌اند، اما هر دو در یک بازی خاص، تساوی 2-2 مقابل آتالانتا در مونتجوئیک در آخرین روز دور گروهی به‌عنوان ذخیره وارد زمین شدند.

2157488

در مورد آمارهای دیگر

لواندوفسکی با 9 گل، بهترین گلزن بارسلوناست، در حالی که رافینیا با 8 گل در رده بعدی قرار دارد. در جدول گلزنان، لامین یامال (2 گل)، اینیگو مارتینز (2 گل)، فران تورس (2 گل)، فرمین لوپز (1 گل)، دنی اولمو (1 گل)، اریک گارسیا (1 گل) و رونالد آرائوخو (1 گل) نیز حضور دارند.

2157489

رافینیا با 5 پاس گل، بهترین بازی‌ساز تیم است و فرمین و کنده هر کدام با 3 پاس گل در رده‌های بعدی قرار دارند. پدری (2 پاس گل)، کاسادو (2 پاس گل)، لامین یامال (2 پاس گل)، بالده (2 پاس گل)، اینیگو مارتینز (1 پاس گل)، اولمو (1 پاس گل)، جرارد مارتین (1 پاس گل) و فران تورس (1 پاس گل) نیز پاس‌گل‌هایی ثبت کرده‌اند.
رافینیا همچنین رکورددار بالاترین سرعت در این دوره از لیگ قهرمانان است (34.7 کیلومتر در ساعت)، که از جرارد مارتین (34 کیلومتر در ساعت) پیشی گرفته است.

کاسادو با 39 ریکاوری و 19 تکل، رهبر این آمارها در تیم است و در تعداد پاس‌های موفق نیز پس از کوبارسی (543 پاس) در رده دوم قرار دارد. لواندوفسکی با دریافت 15 خطا، بیشترین خطاها را به نام خود ثبت کرده و لامین یامال با 14 خطا در رده بعدی است.

دیدگاه‌ها