کد خبر : 2111178 | 15 اسفند 1403 ساعت 13:38 | 5.2K بازدید | 15 دیدگاه

هر وقت اراده کنیم به بازی برمی‌گردیم و پیروز می‌شویم

تیم شهرداری اروميه تنها یک باخت را در سالن غدیر اروميه متحمل شده است.

هر وقت اراده کنیم به بازی برمی‌گردیم و پیروز می‌شویم

به گزارش "ورزش سه"، شهرداری اروميه در چارچوب بازی اول از مرحله پلی آف لیگ برتر والیبال ایران موفق شد با نتیجه سه بر یک از سد صنعتگران امید تهران عبور کند. عبدالرضا علیزاده سرمربی جوان و موفق این تیم پس از پایان دیدار به خبرنگاران گفت: "خدا را شکر می‌کنم که امسال‌ در دور رفت و برگشت و پلی آف فقط یک باخت در اورمیه داشتیم و می‌توانستیم آن بازی را هم پیروز شویم و این مرحله را بدون شکست رد کنیم.

تیم صنعتگران یک تیم خیلی خوب است که در دور مقدماتی چند تیم بزرگ را برده و تیم دست و پا بسته‌ای مقابل ما نبود و بسیار قابل احترام است. اینطور نیست که چون در دور مقدماتی رفت و برگشت آنها را سه بر صفر بردیم، باز هم قرار باشد در پلی آف هم سه بر صفر ببریم. صنعتگران امید تیم قابل احترام و با کادر فنی بسیار خوبی هستند.

البته می‌توانستيم سه بر صفر در این دیدار هم پیروز شویم، در تمامی بازی‌ها گیم اول و دوم خوب بازی می‌کنیم و اوایل گیم سوم خوب شروع نمی‌کنیم و بعد خوب می‌شویم ولی این بازی این اتفاق برعکس شد خوب شروع کردیم و بد به اتمام رساندیم و آنها ست سوم را بردند.

تیم‌ ما در توپ‌گیری و دفاع بسیار خوب کار کرد و نشان داد هر وقت اراده کنیم می‌توانیم به بازی برگردیم و پیروز شویم. این بازی هم دیگر تمام شد و حالا تمام فکر و توان ما روی بازی دوشنبه هفته‌ بعد در تهران است. امیدواریم یک بازی در شأن والیبال ارومیه و مردمش انجام دهیم و بتوانیم با پیروزی راهی مرحله نیمه نهایی شویم."

دیدگاه‌ها