بدون شگفتی شاید فقط جز این بازی
تقریبا شگفتی خاصی را در دور رفت پلی آف لیگ برتر والیبال ایران، شاهد نبودیم.

به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب مرحله رفت پلی آف لیگ برتر والیبال ایران دیشب چهار بازی انجام شد که جز بازی شکست شهداب یزد مقابل پیکان تهران، شگفتی خاصی مشاهده نشد و تیمهای برتر دور مقدماتی به پیروزی رسيدند.
تیم صدرنشین شهرداری اروميه توانست در خانه خود با نتیجه سه بر یک از سد تیم رده هشتمی صنعتگران امید تهران عبور کند. تیم رتبه دومی طبیعت اسلامشهر در یک بازی جذاب، سه بر دو مقابل چادرملو اردکان به پیروزی رسید و فولاد سيرجان ایرانیان رده چهارمی در یک بازی یکطرفه برابر مهرگان نور رده پنجمی مازندران به برتری رسید.
اما تیم والیبال پیکان تهران که دور مقدماتی را در جایگاه ششم به پایان رساند، توانست سه بر یک برابر شهداب یزد رتبه سومی به پیروزی برسد تا تنها تیمی باشد که در دور رفت پلی آف لیگ، برابر تیمی بالاتر از خود به پیروزی رسیده است. البته پیمان اکبری سرمربی پیکان تهران خود خواسته با شکست مصلحتی در بازی آخر لیگ، شهداب یزد را انتخاب کرده بود.
بنابراین میتوان گفت در دور رفت مرحله پلی آف بهرغم پیشبینیها، تقریبا هیچگونه شگفتیای رخ نداد و حالا باید دید در بازی برگشت چه اتفاقاتی خواهد افتاد.