کد خبر : 2111098 | 15 اسفند 1403 ساعت 08:07 | 36.4K بازدید | 18 دیدگاه

دروازه‌بان نفت مسجدسلیمان باید اخراج می‌شد؛

صادقی: در تهران اولویت با پرسپولیس و استقلال است

سرمربی سایپا اشتباهات داوری را در نتایج تیمش در نیم‌فصل دوم تاثیرگذار می‌داند.

صادقی: در تهران اولویت با پرسپولیس و استقلال است

به گزارش ورزش سه، سایپا در هفته بیست و چهارم لیگ آزادگان در مسجدسلیمان با تساوی بدون گل متوقف شد. ابراهیم صادقی، سرمربی سایپا، پس از این بازی دز کنفرانس مطبوعاتی حاضر شد و گفت از عملکرد تیمش راضی است اما از نتیجه نه.

صادقی در ابتدا گفت: "به نظرم شکل بازی همانطور که می‌خواستیم پیش رفت. هم در مالکیت و هم در خلق موقعیت گل روز خیلی خوبی داشتیم. خیلی از دقایق بر بازی مسلط بودیم و روی دروازه حریف موقعیت ایجاد کردیم. به نظرم تیم مسجد سلیمان در این چند هفته اخیر با تعویض مربی کاملا تغییر کرده. خیلی فشرده‌تر بازی می‌کنند و کمتر به تیم‌های حریف موقعیت می‌دهند و توانسته نتایج بهتری بگیرد. ولی به نظرم می‌توانستیم برنده این بازی باشیم‌ دو موقعیت روی ضربات ایستگاهی داشتیم که در شش قدم حریف ضربه آخر را خوب نزدیم."

او در مورد صحنه جنجالی بازی که مربوط به داوری بود نیز حرف زد: "بحث اصلی این بازی اشتباهی است که داور انجام داد و به نظرم دروازه‌بان حریف حتما باید اخراج می‌شد چون من فیلم صحنه را دیدم. دروازه‌بان خطای صد درصد روی مهاجم ما انجام داد. البته خطا به نظر می‌آمد که خیلی نزدیک ۱۸ قدم بود، حالا باید خیلی دقيق‌تر نگاه کنیم. اگر داخل یا روی خط باشد که پنالتی و اخراج داشت و در غیر این صورت هم اخراج و خطا باید گرفته می‌شد.
مشابه این اشتباه هفته گذشته هم برای ما اتفاق افتاد که متاسفانه داور دقیقه اخر یک پنالتی برای ما نگرفت."

صادقی در ادامه گفت: "هفته گذشته چیزی نگفتم ولی در چند هفته اخیر واقعا ما روی اشتباهات داوری ضرر کرده‌ایم. اما باید بیشتر کار کنیم تا بتوانیم جایگاهمان را در بالای جدول حفظ کنیم. در مجموع از تلاش بچه‌ها راضی بودم. امروز توانستیم موارد تاکتیکی را خوب پیاده کنیم و فقط در گل زدن موفق نبودیم. سعی می‌کنیم نقاط ضعف خود را برطرف کنیم و هفته‌های بعد شرایط بهتری داشته باشیم."

2157281

او در پاسخ به سوالی دریاره هدف سایپا در این فصل پاسخ داد: "ما از روز اول که کارمان را شروع کردیم هدفمان صعود به لیگ برتر بوده و بر همین اساس کارمان را انجام دادیم و تا نیم‌فصل هم خیلی شرایط خوبی داشتیم. البته من اعتقاد دارم که برای صعود به لیگ برتر شاخص‌های زیادی وجود دارد که ما حداقل چند تا از آنها را نداریم. بعضی تیم‌ها در یک استان هستند و حمایت‌های خوبی از سمت طرفداران خود دارند یا اینکه حمایت‌های استانی دارند و نمایندگان مجلس و استاندار پیگیرشان هستند، ولی خب در استان تهران اولویت با استقلال و پرسپولیس است و این موضوع از قدیم هم بوده و مربوط به امسال نیست. با این حال ما سعی کردیم تیم خوبی جمع کنیم."

سرمربی سایپا در پایان اظهار داشت: "همه تیم‌ها قطعا مشکلاتی دارند ولی سعی می‌کنیم شرایطمان را بهتر کنیم و همچنان بالای جدول باشیم. در نیم‌فصل دوم خوب کار نکرده‌ایم البته به نظرم بخشی از آن به اشتباهات داوری مربوط می‌شود و این یک بهانه نیست بلکه واقعیت است. هفته گذشته خطایی که کاملا داخل محوطه جریمه بوده را داور بیرون گرفته است. الان تیم‌ها از نظر امتیاز آنقدر به هم نزدیک هستند که یک امتیاز هم می‌تواند تیم شما را چند رتبه جا به جا کند."

دیدگاه‌ها