کد خبر : 2110944 | 14 اسفند 1403 ساعت 13:49 | 24.9K بازدید | 66 دیدگاه

پزشک پرسپولیس: اورونوف آماده است

پزشک تیم پرسپولیس اعلام کرد که اوستون اورونوف مشکلی برای دیدار با چادرملو نخواهد داشت.

پزشک پرسپولیس: اورونوف آماده است

به گزارش "ورزش سه"، بنا بر اعلام دکتر فرید زرینه، رئیس کمیته پزشکی باشگاه، اوستون ارونوف و سعید صادقی آماده بازگشت به میدان شده و در اختیار کادر فنی قرار گرفتند و میتوانند در دیدار با چادرملو تیم پرسپولیس را همراهی کنند.

به این ترتیب دو بازیکنی که از گروه نفرات آسیب‌دیده در حال طی کردن دوره بازیابی توانی بودند نیز به تیم اضافه شدند. نکته مهم اینکه با بازگشت آنها شرایط اسکواد قرمزها به حالت ایده‌آل نزدیک شده است.

بعد از این مرحله کادر فنی درباره شرایط آمادگی بازیکنان برای فشار تمرینات و مسابقات تصمیم‌گیری می‌کند. با توجه به وضعیت چمن ورزشگاه چادرملو احتمال غیبت آنها در این بازی وجود دارد تا کارتال روی دو وینگر تیمش ریسک نکند.

بر این اساس، اورونوف در روزهای گذشته در کنار تمرینات اختصاصی زیر نظر مربی بدنساز در بخشی از تمرینات گروهی نیز حضور داشت. اورونوف این فصل سه مصدومیت دیگر هم داشت و هر دو بازی شهرآورد را از دست داد.

دیدگاه‌ها