کد خبر : 2110920 | 14 اسفند 1403 ساعت 12:01 | 561 بازدید | 0 دیدگاه

لیگ NBA| شکست سنگین یوتا و دالاس در خانه

تیم‌های بسکتبال دالاس موریکس و یوتا جز در بازی‌های صبح امروز خود در لیگ NBA متحمل شکست‌های سنگینی شدند.

لیگ NBA| شکست سنگین یوتا و دالاس در خانه

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، تیم بسکتبال اوکلاهماسیتی تاندر صدرنشین کنفرانس غرب لیگ NBA بامداد امروز (سه‌شنبه) میزبان هیوستون راکتس بود و با اختلاف 9 امتیاز به برتری رسید.

شای گیلجس-الکزاندر گارد کانادایی تاندر در این دیدار 51 امتیاز برای تیمش کسب کرد. او پس از ویلت چمبرلین، مایکل جردن، الجین بیلور، جیمز هاردن، کوبی برایانت، ریک بری، کریم عبدالجبار، پیت ماراویچ، راسل وستبروک، دیمین لیلرد و لوکا دانچیچ، دوازدهمین بازیکن تاریخ NBA است که در بیش از چهار بازی در یک فصل، بیش از 50 امتیاز می‌گیرد.

دیترویت پیستونز با 29 امتیاز و 9 پاس گل کید کانینگام مقابل یوتا جز به برتری رسید.

ساکرامنتو کینگز هم با 22 امتیاز زک لاوین موفق به شکست دالاس موریکس شد. کای جونز هم 21 امتیاز برای دالاس به دست آورد. کایری اروینگ ستاره تیم دالاس در دقیقه 10 این مسابقه مصدوم شد و نتوانست به بازی ادامه دهد.

نتایج دیدارهای بامداد امروز (سه‌شنبه) به شرح زیر است:

گلدن استیت 119 - شارلوت 101
پورتلند 119 - فیلادلفیا 102
واشینگتن 90 - میامی 106
آتلانتا 132 - ممفیس 130
هیوستون 128 - اوکلاهماسیتی 137
ساکرامنتو 122 - دالاس 98
دیترویت 134 - یوتا 106

دیدگاه‌ها