کد خبر : 2110840 | 14 اسفند 1403 ساعت 00:10 | 16.2K بازدید | 41 دیدگاه

خداداد دوباره در نقش سوپراستار (عکس)

خداداد عزیزی بعد از ترک اردوی تیم ملی توانست به موقعیت شغلی بعدی خود برسد.

خداداد دوباره در نقش سوپراستار (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، خداداد عزیزی یک چهره جالب در فوتبال ایران محسوب می‌شود. بازیکن سابق که با گل معروف به تیم ملی استرالیا و البته کسب توپ طلای آسیا عمده شهرت خود را به دست آورد و البته با سه فصل بازی در لیگ آلمان و تیم کلن و همچنین عضویت در لیگ آمریکا و امارات، دوران بازیکنی باشکوهی را برای خود رقم زد.

با این حال خداداد در دوران مربیگری خود توفیق چندانی نداشت و از ابومسلم تا سپیدرود، هدایت چندین تیم را برعهده گرفت و سرانجام همزمان با جام جهانی 2018 روسیه، به این نتیجه رسید که در این کسوت نمی‌تواند ستاره باشد. بنابراین با فاصله گرفتن از این جایگاه، موقعیت جدیدی را برای خود تعریف کرد که جایگاهی در بطن فوتبال اما آمیخته با جلب توجه از رسانه‌ها بود.

او زمانی به عنوان یک کارشناس تلویزیونی به تیتر یک رسانه‌ها تبدیل می‌شد و حتی مجری‌گری را نیز همراه با کریم باقری و چند ستاره دیگر فوتبال ایران تجربه کرد که او را تبدیل به یک ستاره تلویزیونی کرد و باعث شد تا امیر قلعه‌نویی او را به کادرفنی تیم ملی ایران ببرد. خداداد به عنوان کسی که ابایی از صحبت کردن در مورد موارد مختلف، حساس و مناقشه برانگیز ندارد و وجودش در تیم ملی می‌توانست حداقل از نظر رسانه‌ای موقعیت قلعه‌نویی را بهبود بخشد و در عین حال از نظر فنی و روحی هم به بازیکنان تیم ملی یاری برساند.

اما به هر دلیلی همکاری خداداد و قلعه‌نویی در تیم ملی سرانجامی نداشت تا این بار او نه به عنوان مربی بلکه در قامت مدیر پای به تیم تراکتور بگذارد. تیمی تحت هدایت اسکوچیچ و در کورس قهرمانی که خداداد از همان ابتدا گفت برای گرفتن حق این تیم آمده و از هیچ دعوایی هم برای گرفتن این حق گریزی نخواهد داشت.

او حالا در این نقش کاملا جا افتاده و تبدیل به یک چهره فعال در جمع تراکتوری‌ها شده است. کسی که در گفت‌وگو با خبرنگاران صراحتا مواضع باشگاه در مورد داوری و اتفاقات فدراسیون را به زبان می‌آورد و هیچ ترسی هم از تبعات احتمالی‌اش ندارد. البته خداداد آنقدر در این فوتبال بوده که کمی احتیاط را هم چاشنی حرف‌هایش کند و از تهمت مستقیم فرار کند.

2156796

حالا خداداد عزیزی بار دیگر در یک نقش متفاوت در 53 سالگی تبدیل به چهره مورد توجه شده و نظر هواداران سایر تیم‌ها را هم به خود جلب میکند. شاید این هم یک راهی برای ارتقای موقعیت رسانه‌ای تراکتور باشد، تیمی که به دلیل سیاست بسته رسانه‌ای این باشگاه، از این نظر کاملا زیر سایه پرسپولیس و استقلال دارد.

دیدگاه‌ها