کد خبر : 2110723 | 13 اسفند 1403 ساعت 16:45 | 6K بازدید | 71 دیدگاه

انتخاب خوش‌یمن: بایرن با این داور به لورکوزن نمی‌بازد!

مایکل اولیور، داور انگلیسی، قضاوت بازی رفت یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بین بایرن مونیخ و بایرلورکوزن را برعهده خواهد داشت.

انتخاب خوش‌یمن: بایرن با این داور به لورکوزن نمی‌بازد!

به گزارش "ورزش سه"، دیداری هیجان‌انگیز در انتظار فوتبال آلمان است! روز چهارشنبه جدال حساس مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان بین بایرن مونیخ و بایرلورکوزن برگزار خواهد شد. یوفا اکنون داور این دوئل آلمانی را اعلام کرده است: مایکل اولیور، داور انگلیسی 40 ساله.

مایکل اولیور این آخر هفته در کشورش در کانون توجه قرار داشت. او قضاوت دیدار مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی انگلیس بین کریستال پالاس و میلوال را بر عهده داشت که با صحنه‌ای وحشتناک همراه شد.

لیام رابرتز، دروازه‌بان میلوال، با حرکتی شبیه ورزش رزمی کونگ‌فو به صورت ژان-فیلیپ ماتتا با استوک ضربه خطرناکی را وارد کرد. این بازیکن فرانسوی 10 دقیقه روی زمین ماند و با برانکارد از میدان خارج شد.

2156587

شدت جراحت به حدی بود که ماتتا با ماسک اکسیژن از زمین بیرون رفت و بعداً در بیمارستان با 25 بخیه درمان شد. به طرز باورنکردنی، اولیور ابتدا این خطای خشن را جریمه نکرد و بازی را ادامه داد. سپس بازی را متوقف کرد و کارت زرد نشان داد، اما تنها پس از مداخله کمک‌داور ویدئویی (VAR)، کارت قرمز را به دروازه‌بان تیم دسته دوم انگلیسی نشان داد.

اولیور همچنین سه هفته پیش در دربی مرسی‌ساید بین اورتون و لیورپول خبرساز شد. او در وقت‌های تلف‌شده، آرنه اشلوت، سرمربی لیورپول، را با کارت قرمز اخراج کرد که بحث‌های زیادی در انگلیس به دنبال داشت. نتیجه این تصمیم، محرومیت دو جلسه‌ای برای این مربی هلندی و جریمه 84 هزار یورویی بود.

با این حال، بایرن مونیخ از این انتصاب خوشحال خواهد بود. این داور انگلیسی تاکنون 5 بازی برای قهرمان پرافتخار آلمان قضاوت کرده که بایرن در چهار دیدار پیروز شده و تنها یک بار به تساوی رسیده است. بایرلورکوزن نیز خاطرات خوبی از اولیور دارد؛ از چهار بازی تحت قضاوت او، سه بار به پیروزی دست یافته‌اند و تنها در بازی رفت نیمه‌نهایی لیگ اروپا در فصل 23-2022 مقابل آاس رم شکست خورده‌اند.

دیدگاه‌ها