کد خبر : 2110515 | 12 اسفند 1403 ساعت 20:15 | 3.3K بازدید | 7 دیدگاه

ادامه نظارت‌ بر سلامت بازیکنان

ماموران کنترل دوپینگ از دربی به لیگ یک می‌روند

ماموران کنترل دوپینگ چند بازی از هفته پیش روی لیگ دسته اول را زیر نظر خواهند گرفت.

ماموران کنترل دوپینگ از دربی به لیگ یک می‌روند

به گزارش "ورزش سه"، با هماهنگی‌های صورت گرفته میان کمیته ضد دوپینگ فدراسیون پزشکی ورزشی و مرکز پزشکی ایفمارک طی هفته‌های گذشته در بحث مبارزه با دوپینگ اقدامات موثری صورت گرفته و نظارت بر سلامت بازیکنان لیگ برتری و لیگ دسته اول بیشتر شده است.

در روزهای گذشته ماموران کنترل دوپینگ به صورت سر زده به تمرینات برخی تیم‌های لیگ برتری و دسته اولی رفته بودند و از برخی بازیکنان آنها تست تصادفی گرفتند. همچنین در هفته گذشته لیگ برتر هم چند بازی با حضور ماموران نادو برگزار شد که یکی از آنها مسابقه دربی پایتخت میان استقلال و پرسپولیس بود.

بر اساس پیگیری خبرنگار ما قرار است چند بازی رقابت‌های هفته بیست و چهارم لیگ دسته اول هم با حضور سرزده ماموران کنترل دوپینگ برگزار شود. آنها قرار است روز سه‌شنبه در چند مسابقه لیگ یک در شهرهای مختلف حضور پیدا کنند و از برخی بازیکنان تست بگیرند تا بر سلامت نفرات تیم‌های مختلف نظارت بیشتری نسبت به گذشته داشته باشند.

گفتنی است؛ رقابت‌های هفته بیست و چهارم لیگ دسته اول روز سه‌شنبه 14 اسفند با انجام 9 بازی پیگیری می‌شود.

دیدگاه‌ها