کد خبر : 2110473 | 12 اسفند 1403 ساعت 16:36 | 6.5K بازدید | 7 دیدگاه

سحرخیزان منتظر گل شماره 8 فصل

مهاجم ایرانی اورنبورگ جزء نفرات ذخیره تیمش مقابل لوکوموتیو مسکو است.

سحرخیزان منتظر گل شماره 8 فصل

به گزارش "ورزش سه"، در یکی از دیدارهای هفته نوزدهم لیگ برتر روسیه، تیم اورنبورگ با بهره‌مندی از سعید سحرخیزان در فهرست نفراتش، از ساعت 17 امروز در ورزشگاه لوکویل آرنا مقابل تیم رده سومی لوکوموتیو مسکو قرار می‌گیرد.

سعید سحرخیزان که پیش از تعطیلی سه ماهه لیگ برتر روسیه جایگاه ثابتی در ترکیب اورنبورگ داشت و نمایش درخشانی در خط حمله تیمش ارائه می‌داد، امروز در اتفاقی غیرمنتظره برابر لوکوموتیو مسکو روی نیمکت است.

مهاجم ایرانی اورنبورگ که در فصل جاری لیگ برتر روسیه عملکرد خوبی داشته و توانسته 6 گل به ثمر رساند و یک پاس گل بدهد و یک گل هم در جام حذفی بزند و بهترین گلزن تیمش باشد، در مسابقه امروز منتظر ورود به زمین مقابل لوکوموتیو مسکو است.

2156142

سحرخیزان با وجود نمایش موفق در دیدارهای تدارکاتی اخیرشان که گلزنی کرده و پاس گل داده بود، امروز کار را از روی نیمکت مقابل لوکوموتیو مسکو آغاز خواهد کرد.

تیم فوتبال اورنبورگ که در نقل و انتقالات زمستانی محمد قربانی را به دلیل انتقال به الوحده امارات از دست داد، به دنبال کسب امتیاز در بازی سخت خارج از خانه امروز برابر لوکوموتیو مسکو است تا 11 امتیازی شود و امیدوار به بقا در لیگ برتر روسیه بماند.

دیدگاه‌ها