کد خبر : 2110464 | 12 اسفند 1403 ساعت 15:57 | 27.7K بازدید | 31 دیدگاه

ادعای آلومینیوم: حسینی باید اخراج می‌شد؛

تصویر جدید از بازی جنجالی و تاکید به اخراج

حواشی بازی آلومینیوم و خیبر همچنان ادامه دارد و اراکی‌ها معتقدند یک اخراج این تیم دیده نشد.

تصویر جدید از بازی جنجالی و تاکید به اخراج

به گزارش "ورزش سه"، آلومینیوم اراک در حالی بازی اخیرش مقابل خیبر را با شکست یک بر صفر در خرم‌آباد پشت سر گذاشت که حواشی داوری پرشماری در جریان این بازی رخ داد و آفساید جنجالی در دقیقه هفت برای مردود شدن گل شاگردان سیدمجتبی حسینی یکی از صحنه‌ها بود ولی پیش از آن هم صحنه دیگری مورد اعتراض واقع شده است.

در زمان ضدحمله آلومینیوم مقابل خیبر برای زدن گلی که مردود شد، سیدمحمداحسان حسینی با تکل سعی در متوقف کردن علی وطن‌دوست، بازیکن 22 ساله اراکی‌ها را داشت که داور بازی را آوانتاژ داد و در ادامه مدافع خیبر را با کارت زرد جریمه کرد.

باشگاه آلومینیوم اراک که پیش از این نسبت به مردود شدن گل آفساید و عبور توپ از خط در زمان پاس گل خیبر معترض شده بود، حالا تصویر جدیدی از این دیدار منتشر کرده و تاکید دارد اخراج بازیکن حریف در ابتدای بازی نادیده گرفته شده است.

2156124

در متن اعتراضی این باشگاه آمده: «بازبینی مسابقه آلومینیوم مقابل خیبر، صحنه‌های داوری جدیدی را نشان می‌دهد که در دقیقه۷ و قبل از آفساید اشتباه در مردود شدن گل ایرالکو، سیدمحمداحسان حسینی مدافع حریف با تکل خشن بالای مچ علی وطن‌دوست، بازیکن آلومینیوم را در زمان ضدحمله می‌زند و سعی در جلوگیری از حمله خطرناک را دارد که داور تنها به کارت زرد بسنده کرده و تصمیمی برای اخراج نداشته است.»

دیدگاه‌ها