کد خبر : 2110426 | 12 اسفند 1403 ساعت 13:24 | 15.4K بازدید | 43 دیدگاه

نظر آنچلوتی تغییر نمی‌کند: مربی رم نمی‌شوم

کارلو آنچلوتی شایعات پیوستن به رم را یک‌بار دیگر رد کرد.

نظر آنچلوتی تغییر نمی‌کند: مربی رم نمی‌شوم

به گزارش "ورزش سه"، در هفته‌های اخیر، شایعاتی درباره علاقه باشگاه رم، به جذب کارلو آنچلوتی مطرح شده بود، اما سرمربی رئال مادرید این گمانه‌زنی‌ها را کم اهمیت جلوه داد.

آنچلوتی به‌تازگی در گفت‌وگو با شبکه رای 2 درباره وضعیت کنونی و آینده خود به‌عنوان مربی سخن گفت. از او درباره شایعات مرتبط با رم پرسیده شد و او پاسخی روشن و صریح داد، در حالیکه از کلودیو رانیری، سرمربی فعلی رم، نیز به خاطر عملکرد خوبش در این دوره تمجید کرد.

او در بخشی از این گفت‌وگو که منتشر شده، اظهار داشت: «خاطرات زیبایی دارم، اما آینده‌ام چه خواهد شد، نمی‌دانم. در حال حاضر در رئال مادرید احساس خوبی دارم، قراردادی دارم و نمی‌توانم تا ابد مربیگری کنم.

2156064

رانیری مربی بزرگی است، یک استراتژیست که محیط را به‌خوبی درک می‌کند. اینکه او کارش را خوب انجام می‌دهد، تعجب‌آور نیست. تردید دارم که او قصد توقف داشته باشد.»

پیش‌تر گزارش‌هایی منتشر شده بود که نشان می‌داد رانیری با آنچلوتی درباره احتمال حضور این هموطنش در جالوروسی صحبت کرده، اما اکنون به نظر می‌رسد سرمربی رئال مادرید قصد دارد در برنابئو بماند.

رانیری تاکنون در رم عملکردی تحسین‌برانگیز داشته و از زمان ورودش، هیچ تیمی در سری A به اندازه جالوروسی امتیاز جمع نکرده است. او پس از جدایی ایوان یوریچ هدایت این تیم را بر عهده گرفت. با این حال، رم هنوز در رده نهم جدول قرار دارد و راه درازی برای بهبود شرایط پیش رو دارد، اما اوضاع امیدوارکننده به نظر می‌رسد.

دیدگاه‌ها