کد خبر : 2110417 | 12 اسفند 1403 ساعت 12:49 | 26.5K بازدید | 98 دیدگاه

واقعیت تلخ برای آنچلوتی:

رئال بدون والورده و بلینگام هیچی نیست!‍

رئال مادرید بار دیگر نشان داد که در غیاب فدریکو والورده و جود بلینگام با مشکلات بسیاری روبرو می‌شود.

رئال بدون والورده و بلینگام هیچی نیست!‍

به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید مقابل بتیس یکی از بدترین بازی‌های فصل را به نمایش گذاشت. با وجود زدن گل اول، این تیم در نهایت در زمین گم شد و به جز دقایق پایانی و آن هم بیشتر از روی احساسات تا تفکر، این باور را به هوادارانش نداد که می‌تواند بازی را مساوی کند. آنچلوتی بدون دو مهره مهم تیم از نظر شخصیت، کیفیت و قدرت یعنی والورده و بلینگام نتوانسته است تیمش را بالا بکشد.

با نزدیک شدن به بازی روز سه‌شنبه مقابل اتلتیکو مادرید، سرمربی رئال دست‌ کم خیالش از بازگشت والورده راحت است اما بلینگام به دلیل محرومیت در این بازی هم حضور نخواهد داشت.

اگر رئال مادرید نتواند بدون این دو بازیکن رقابت کند، با مشکلی جدی مواجه است چون فصل بسیار طولانی است و ترکیب اصلی نمی‌تواند تمام بازی‌ها در جام حذفی، لیگ قهرمانان و لالیگا را انجام دهد. یکی از گزینه‌های جایگزین برای استحکام بخشیدن به خط میانی سبایوس بود اما او هم به مدت دو ماه از میادین دور خواهد بود.

2156053

والورده گزینه‌ مهمی برای خط میانی است اما کارلتو باید تصمیم بگیرد که او را در کناره‌ها حفظ کند یا برای ایجاد اکسیژن و قدرت بیشتر دوباره به میانه زمین بازگرداند. با توجه به آنچه مقابل بتیس دیده شد و همچنین غیبت سبایوس، تصمیم منطقی این است که او به خط میانی بازگردد.

بلینگام هم مهره‌ای کلیدی برای آنچلوتی است چون توانایی او در خلق بازی و حفظ توپ با کار دفاعی خوب ترکیب می‌شود. این موضوع در مورد والورده صادق نیست، بازیکنی که احتمالاً مقابل اتلتیکو به میدان بازمی‌گردد. مشکل این است که کارلتو در حال از دست دادن راه‌ حل‌هایش در خط میانی است.

براهیم دیاز واکنش مثبتی به حضور در ترکیب اصلی نشان داده است و به نظر می‌رسد جانشین بلینگام مقابل تیم سیمئونه باشد اما دو بازیکن به شکلی نگران‌ کننده وزن خودشان را در تیم از دست داده‌اند: کاماوینگا که از زمان مصدومیتش برای بازگشت به فرم ایده‌آل مشکل دارد. آردا گولر که مقابل تیم پیگرینی بار دیگر نسخه‌ای خاکستری از خودش را نشان داد؛ بدون دقت و با حضور اندک در جریان بازی.

حتی گزینه استفاده از اندریک هم مقابل بتیس برای آنچلوتی چاره‌ساز نشد. بازیکنی که در کوپا دل ری توانایی‌اش را در گلزنی نشان داد اما در دوئل‌هایی مانند بازی ویامارین مشخص است که او به زمان نیاز دارد تا با طرح تاکتیکی تیم هماهنگ شود و مشارکت بیشتری در جریان بازی داشته باشد.

در بخش دفاعی، آنچلوتی بار دیگر از آلابا استفاده کرد اما در حال حاضر به نظر می‌رسد که آسنسیو گزینه‌ای مطمئن‌تر است. فرض بر این است که عملکرد آلابا مقابل بتیس کافی بوده تا کارلتو همچنان به تمرین دادن این بازیکن اتریشی ادامه دهد؛ بازیکنی که در حال حاضر فرسنگ‌ها با سطح آسنسیوی جوان تیم فاصله دارد.

دیدگاه‌ها