کد خبر : 2110323 | 12 اسفند 1403 ساعت 06:13 | 29.7K بازدید | 17 دیدگاه

لیورپول هم گرینوود را می‌خواهد

جنگ غول‌های اروپا بر سر جذب ستاره جنجالی!

لیورپول هم به جمع مشتریان میسون گرینوود، مهاجم انگلیسی مارسی، اضافه شده است.

جنگ غول‌های اروپا بر سر جذب ستاره جنجالی!

به گزارش "ورزش سه"، گرینوود پس از سپری کردن فصل گذشته به صورت قرضی در ختافه، در تابستان گذشته با قراردادی به ارزش ۳۵ میلیون یورو به صورت دائمی به مارسی منتقل شد. این بازیکن ۲۲ ساله شروعی طوفانی در فرانسه داشته و تابه حال در این فصل در ۲۲ بازی موفق به ثبت ۱۴ گل و سه پاس گل شده است.

عملکردهای درخشان او نقشی کلیدی در صعود مارسی به رتبه دوم رقابت‌های لیگ یک فرانسه داشته و او را به یکی از پر طرفدارترین مهاجمان جوان حال حاضر فوتبال اروپا تبدیل کرده است.

به گزارش رسانه اسپانیایی Fichajes ، لیورپول به عنوان یکی از چهار باشگاهی معرفی شده که به جذب گرینوود علاقه دارند‌. گفته می‌شود این باشگاه لیگ برتری در رقابت جدی با بایرن مونیخ، یوونتوس و بارسلونا قرار دارد.

مارسی با آگاهی از ارزش رو به رشد گرینوود، قیمت ۷۵ میلیون یورویی برای این مهاجم تعیین کرده است، مبلغی که با توجه به مشکلات مالی بارسلونا، کار را برای این باشگاه دشوار می‌کند.

با این حال، لیورپول، بایرن مونیخ و یوونتوس همگی در موقعیتی هستند که در صورت ارائه پیشنهاد رسمی، می‌توانند مبلغ درخواستی مارسی را پرداخت کنند.

با وجود این که منچستریونایتد در سال ۲۰۲۴ با گرینوود قطع همکاری کرد، آنها در معامله انتقال او بند حق فروش ۵۰ درصدی را گنجانده‌اند، به این معنا که در صورت فروش این بازیکن توسط مارسی، مبلغ قابل توجهی نصیب شیاطین سرخ خواهد شد. همچنین گزارش‌ها حاکی از آن است که یونایتد گزینه افزایش سهم خود در هر انتقال آینده را نیز دارد.

دیدگاه‌ها