کد خبر : 2110223 | 11 اسفند 1403 ساعت 16:44 | 17.5K بازدید | 5 دیدگاه

شش کلین‌شیت و ۴۶ گل خورده؛

دستکش طلایی لیگ برتر به دست دو دروازه‌بان رفت

سنگربان‌های پالایش نفت بندرعباس و کراپ الوند با شش کلین‌شیت و تعداد گل خورده برابر، دستکش طلایی لیگ برتر را از آن خود کردند.

دستکش طلایی لیگ برتر به دست دو دروازه‌بان رفت

به گزارش "ورزش سه"، هیچ موقعیتی در زمین به اندازه موقعیت دروازه‌بان بحث برانگیز نیست. اینجاست که همه چیز می‌تواند به طرز شگفت‌انگیزی فوق‌العاده و یا کابوس‌وار پیش برود. در فصل جاری گلرهای برجسته فوتسال ایران رقابت هیجان‌انگیزی بر سر دستکش طلایی لیگ برتر دنبال کردند و بر خلاف گذشته، به وظایف آن‌ها نقش‌های دیگری اضافه شده بود. در بازی امروز، یک دروازه‌بان عمیقاً در ساختار کلی تیم ادغام شده و تقریباً در هر مرحله از بازی نقش فعالی را ایفا می‌کند. فصلی که پشت سر گذاشتیم، سعید مومنی و سپهر محمدی، دو گلر شناخته شده، پایه و اساس موفقیت تیم‌هایشان بودند و هر کدام در پایان با آمار مشابه برنده دستکش طلایی فصل شدند.

بیشتر تفاوت آفرینان در جلو بازی می‌کنند و با گل‌های خود تعیین کننده هستند. اما در فصل جاری، نقش یک دروازه‌بان بیش از گذشته در نتایج و عملکرد تیمی حیاتی بود. سعید مومنی و سپهر محمدی، امتیازات زیادی را با واکنش‌ و رفلکس‌ها برای تیم‌هایشان به ارمغان آوردند. این دو دروازه‌بان در پایان رقابت‌ها ۴۶ گل دریافت کردند و در شش مسابقه قاب توری خود را بسته نگه داشتند.

2155688

با توجه به اینکه شماره یک تیم ملی، سعید مومنی است، پس کاملا واضح خواهد بود که او از بهترین‌های این پست در فوتسال ایران است. مومنی در فصل جاری عملکرد جذابی ارائه داد و نیروی محرکه‌ای برای چالش قهرمانی کراپ فراهم کرد. او همچنین موفق به ثبت شش پاس‌گل شد تا در این زمینه از بسیاری از سالنی‌بازهای ملی‌پوش پیشی بگیرد. مومنی برای دومین بار به این جایزه دست پیدا کرد و فصلی فراموش نشدنی را پشت‌ سر گذاشت.

2155690

دیگر برنده دستکش طلا، با ثبات‌ترین دروازه‌بان دو دهه اخیر است. سپهر محمدی در سنگر توری پالایش نفت بندرعباس، سالی رویایی را سپری کرد و اگر حکم کمیته انضباطی در نتیجه بازی تیم او با ایرالکو دخیل نبود، سپهر هم‌اکنون با هفت کلین‌شیت به تنهایی دستکش طلایی را از آن خود می‌کرد. به هر حال، او برای پنجمین بار این عنوان منحصر به‌فرد را به‌دست آورد تا در این زمینه رکوردار باشد. دروازه‌بان سابق تیم ملی، یادآوری کرد که همچنان در پست‌ حساس نخبه است و با شایستگی می‌تواند بهترین دروازه‌بان فصل لقب بگیرد.

دیدگاه‌ها