کد خبر : 2110149 | 11 اسفند 1403 ساعت 12:02 | 3.4K بازدید | 1 دیدگاه

برتری لیکرز برابر کلیپرز

فتح دربی لس‌آنجلس در روز تولد دانچیچ

بامداد امروز ۳۱ امتیاز از ستاره اسلوونیایی و ۲۸ امتیاز از لبرون جیمز برای شکست دادن کلیپرز کافی بود.

فتح دربی لس‌آنجلس در روز تولد دانچیچ

به گزارش "ورزش سه"، در روزی که لوکا دانچیچ ۲۶ ساله شد، او یک پیروزی بزرگ در اولین دربی لس‌آنجلس خود به تیم هدیه داد. دانچیچ در کریپتو آرنا با ۳۱ امتیاز، ۵ پاس گل و ۳ توپ‌ربایی درخشید و در طول بازی از لبرون جیمز که ۲۸ امتیاز و ۱۲ ریباند به دست آورد، حمایت خوبی دریافت کرد.

جیمز در سه بازی آخر خود به طور میانگین دابل‌دابل ثبت کرده و تنها ۲۴ ساعت پیش از دربی، ۳۳ امتیاز و ۱۷ ریباند مقابل مینه‌سوتا تیمبرولوز به ثبت رسانده بود. لیکرز پنجمین پیروزی متوالی خود را به دست آورد و حالا به ممفیس گریزلیز (سوم) و دنور ناگتس (دوم) در کنفرانس غرب فشار می‌آورد؛ کنفرانسی که اوکلاهما سیتی تندر در صدر آن بی‌رقیب است.

2155551

تیم تحت هدایت جی‌جی ردیک با رکورد ۳۷ برد و ۲۱ باخت می‌تواند با دنور (۳۹ برد و ۲۱ باخت) برابر شود. ممفیس هم رکورد ۳۸ برد و ۲۱ باخت دارد. لیکرز در پنج هفته گذشته تنها سه بازی را باخته و در این مدت بهترین تیم NBA بوده‌اند.

کلیپرز پس از پیروزی روز چهارشنبه مقابل شیکاگو بولز که کمی به آن‌ها جان تازه داده بود، دوباره به مشکل خورد. ایویتسا زوباتس در زیر سبد با ۲۷ امتیاز و ۱۶ ریباند سلطه داشت، کوای لنارد ۲۱ امتیاز آورد و جیمز هاردن ۱۸ امتیاز با ۷ ریباند و ۹ پاس گل ثبت کرد، اما در پرتاب‌های سه امتیازی (۱ از ۱۰) به بن‌بست خورد.

دیدگاه‌ها