کد خبر : 2110075 | 11 اسفند 1403 ساعت 06:37 | 17.9K بازدید | 42 دیدگاه

بزیک: خوب شد علیپور به استقلال نرفت

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس به تمجید از مهاجم این روزهای تیم محبوبش پرداخت.

بزیک: خوب شد علیپور به استقلال نرفت

به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس در حالی توانست دربی ۱۰۵ را به سود خود به پایان برساند که علی علیپور با یک کسب پنالتی و یک گل زده سهم بسزایی در این برد ایفا کرد. بردی که شاگردان کارتال را به کورس قهرمانی برگرداند و امید هواداران برای تکرار قهرمانی را دوباره زنده کرد. در همین خصوص ادموند بزیک مهاجم سال‌های دور پرسپولیس به خبرنگار ما گفت: «دربی بازهای پرسپولیس باعث پیروزی تیمشان در این بازی شدند. در بین این‌ها علی علیپور جایگاه خاصی دارد. او مثل همیشه در زمین پرتلاش ظاهر شد و گل فوق‌العاده‌ای زد. حرکتش روی گل اول هم بی‌نظیر بود و به نظرم نشان داد که مرد بازی‌های بزرگ است چون در بازی سپاهان هم گل زده بود.»

گلزن قدیم پرسپولیس در همین باره ادامه داد: «علیپور به عنوان یک مهاجم، بازیکن جنگنده با شم گلزنی عالی است که همیشه آمار گلزنی خوبی داشته و بازیکن بسیار شایسته‌ای است و باید از او تمجید شود. حضور امسال او در پرسپولیس اتفاق خوبی بود در حالی که جواد نکونام او را برای استقلال می‌خواست. اگر او به استقلال می‌رفت به نظرم مشکل گلزنی این تیم را هم حل می‌کرد و این انتقال به صورت دو جانبه به نفع پرسپولیس شد.»

بزیک همچنین گفت: «در کنار همه این‌ها نمایش سروش رفیعی و امید عالیشاه هم عالی بود. همچنین برای حسین کنعانی خوشحالم که با گل زدن در دربی توانست از زیر فشار خارج شود.»

پیشکسوت پرسپولیس برای استقلالی‌ها نیز آرزوی موفقیت کرد: «پرسپولیس شایستگی برد در دربی داشت ولی استقلال هم بازی خوبی انجام داد و امیدوارم که تیمشان هرچه سریعتر بهتر شود چرا که بالا بودن استقلال در جدول شور و حال خوبی به فوتبال ایران می‌آورد. امیدوارم با تغییر و تحولاتی که این باشگاه داشته شرایط تیمشان بهتر شود.»

دیدگاه‌ها