کد خبر : 2110034 | 10 اسفند 1403 ساعت 19:55 | 2.8K بازدید | 4 دیدگاه

نهمین امتیاز تیکدری برای گل گهر

مهدی تیکدری یک‌بار دیگر توانست روی سه امتیاز تیمش اثر مستقیم داشته باشد.

نهمین امتیاز تیکدری برای گل گهر

به گزارش "ورزش سه"، مهدی تیکدری که فصل خوبی را در گل گهر سپری می‌کند توانست سومین گل خود در لیگ بیست و چهارم را هم به ثمر برساند. او در جریان بازی با هوادار یکی از نفرات فعال زمین بود و بالاخره در دقیقه 20 توانست گلزنی کند.

در حالی که حملات متعدد بازیکنان گل گهر با واکنش مدافعان هوادار دفع می‌شد، وقتی مدافع هوادار تعادل خود را از دست داد، علیرضا کاظمی با فرصت‌طلبی توپ را به تیکدری رساند و مهدی تیکدری هم توانست با یک شوت دیدنی اولین گل بازی را به ثمر برساند.

تیکدری در هفته شانزدهم نیز گل سه امتیازی برای تیمش زده بود تا شروعی موفق در نیم فصل دوم داشته باشد. او حالا یک‌بار دیگر توانست نفر اول گل گهر لقب بگیرد و شایستگی‌های خود را به مهدی تارتار نشان دهد.

هافبک آبی‌های سیرجان که امسال تا آستانه پیوستن به استقلال هم پیش رفته تا به اینجای کار نمایشی خوب در تیمش داشته و همچنان برای درخشیدن بیشتر در مسابقات تلاش می‌کند. او تا پیش از این امضای خود را پای بردهای گل گهر مقابل ملوان، شمس آذر و ذوب آهن در لیگ برتر و همینطور مقابل تراکتور در جام حذفی ثبت کرده بود و حالا هوادار را هم به فهرست تاثیر مستقیمش روی بردهای گل گهر اضافه کرد.

دیدگاه‌ها