کد خبر : 2109998 | 10 اسفند 1403 ساعت 17:51 | 5.8K بازدید | 35 دیدگاه

اولین برد ذوب‌آهن در نیم فصل دوم

طلسم 63 روزه ذوب‌آهن مقابل یحیی شکست

طلسم طولانی مدت ذوب‌آهن در کسب پیروزی در لیگ برتر امروز مقابل فولاد خوزستان شکسته شد.

طلسم 63 روزه ذوب‌آهن مقابل یحیی شکست

به گزارش "ورزش سه"، ذوب‌آهن در شرایطی عصر روز جمعه یک برد شیرین و سه گله را مقابل فولاد خوزستان جشن گرفت که مدتی طولانی در کسب پیروزی در لیگ برتر ناکام مانده بود.

شاگردان محمد ربیعی بعد از آنکه در هفته چهاردهم لیگ برتر مقابل مس رفسنجان به برد رسیدند، تا امروز هیچ پیروزی‌ای نداشتند و مقابل فولاد با به ثمر رساندن سه گل این طلسم برای گاندوها شکسته شد و آنها نفس راحتی بعد از هفته‌ها کشیدند.

2155212

ذوب‌آهن در حالی بعد از 63 روز در لیگ برتر به برد رسید که در بازی‌های قبلی دچار بدشانسی‌های زیادی شده بود و اشتباهات عجیب داوری نیز به ضرر این تیم شده بود. محمد ربیعی که قبل از بازی با فولاد در چند مصاحبه تاکید کرده بود نگران وضعیت تیمش نیست و اوضاع برای او درست می‌شود، امروز نشان داد که به شاگردانش چقدر اعتقاد داشته است.

ذوب آهن با پیروزی مقابل فولاد 27 امتیازی شد و به رتبه هفتم جدول رده‌بندی صعود کرد و حالا با روحیه بهتری کار خود را در مسابقات لیگ ادامه می‌دهد.

2155211

دیدگاه‌ها