کد خبر : 2109866 | 10 اسفند 1403 ساعت 00:25 | 2.3K بازدید | 10 دیدگاه

لوئیس همیلتون: من متفاوتم، با کسی مقایسه‌ام نکنید!

لوئیس همیلتون، راننده تیم فراری در فرمول یک، در گفت‌و‌گوی جدیدی با روزنامه تایم، درباره شرایط خودش صحبت کرد.

لوئیس همیلتون: من متفاوتم، با کسی مقایسه‌ام نکنید!

به گزارش "ورزش سه"، چشم‌ها به تدریج عادت می‌کنند، اما هنوز هم شگفت‌انگیز است. لوئیس همیلتون اکنون راننده فراری است و تست تاریخی بحرین اولین آزمون او در تیمی است که افسانه‌ای‌ترین و پرافتخارترین تیم تاریخ فرمول یک محسوب می‌شود. اما نتیجه این همکاری تا پایان فصل ۲۰۲۵ در یاس مارینا مشخص نخواهد شد. تا آن زمان، مسیری طولانی در پیش است، مسیری که همیلتون تازه آن را شروع کرده است.

راننده شماره ۴۴ روزهای ابتدایی خود را در تیم قرمز با نگاه‌های سنگین همه تجربه می‌کند. اولین تمرین او عجیب و پر از اشتباه بود. در دومین تمرین بهتر عمل کرد و پایداری بیشتری نشان داد. او به تدریج به خودروی SF-25 عادت می‌کند، خودرویی که باید در کنار مک‌لارن، ردبول و مرسدس برای قهرمانی رقابت کند. هر کاری که این راننده بریتانیایی انجام دهد، یک اتفاق مهم خواهد بود، زیرا او فراتر از یک راننده ساده است. همان‌طور که مجله تایم با قرار دادن او روی جلد خود در کنار یک اسب، نمادگرایی را به اوج رساند.

همیلتون می‌گوید: «نمی‌خواهم با کسی مقایسه شوم. من اولین و تنها راننده سیاه‌پوست در تاریخ این ورزش هستم. من متفاوت هستم. از هر چیزی عبور کرده‌ام.»

این کلماتی است که او در مصاحبه با نشریه نمادین نیویورکی بیان کرد. او با لحنی متفاوت از همیشه صحبت کرد، اما در عین حال خود را در کنار نام‌های افسانه‌ای مانند لبرون جیمز یا تام بردی قرار داد. قهرمانانی که با گذشت سال‌ها همچنان برنده باقی می‌مانند.

2155007

«هیچکس مثل من نیست. من اولین و تنها راننده سیاهپوست در تاریخ این ورزش هستم. شما نمی‌توانید من را با یک راننده ۴۰ ساله دیگر یا یک راننده فرمول یک دیگر مقایسه کنید. من متفاوت هستم. من هنوز برای پیروزی عطش دارم، زن و فرزندی ندارم. فقط روی یک چیز تمرکز کرده‌ام: پیروزی. این اولویت شماره یک من است.»

این ذهنیت یک قهرمان است که می‌خواهد تاریخ را تغییر دهد. هدف بعدی او شکستن رکورد مایکل شوماخر است.

«می‌خواستم منطقه امن خود را تغییر دهم. نیاز داشتم خودم را در شرایطی متفاوت قرار دهم. هیچ‌وقت تا این حد از روزهای ابتدایی هیجان‌زده نبوده‌ام: اولین خودرو، اولین تست، اولین تصادف.»

او بارها این جملات را درباره پیوستن به فراری تکرار کرده است. با این حال، مسابقات قهرمانی با تاریخچه افراد سر و کار ندارند و برعکس، این رقابت بی‌رحمانه است اما فراری با SF-25 آماده است تا همه چیز را تغییر دهد.

دیدگاه‌ها