کد خبر : 2109842 | 09 اسفند 1403 ساعت 22:53 | 41K بازدید | 44 دیدگاه

تصمیم مشترک کارتال و گاریدو: یاسین خط خورد!

یاسین سلمانی که در دوران کارتال فرصت بیشتری برای بازی پیدا کرده بود امروز در لیست دربی حضور نداشت.

تصمیم مشترک کارتال و گاریدو: یاسین خط خورد!

به گزارش "ورزش سه"، یاسین سلمانی، همچنان فصل پر فراز و نشیبی را سپری می‌کند و علی‌رغم فرا رسیدن بازی‌های پایانی لیگ نتوانسته به ستاره‌ای که از او در خاطر داریم تبدیل بشود.

این هافبک جوان که در دوران یحیی گل‌محمدی یکی از خریدهای آینده‌دار خط میانی سرخ‌ها بود، بعد از مصدومیت رباط صلیبی وقتی به میادین بازگشت مورد توجه گاریدو قرار نگرفت و نیمکت‌نشینی‌های طولانی را تجربه کرد و کمتر فرصت بازی نصیبش شد. اما با آمدن اسماعیل کارتال، و البته غایبان پرتعداد پرسپولیس در خط هافبک، شرایط برای او تغییر کرده و این سرمربی ترکیه‌ای نشان داده که به توانایی‌های سلمانی اعتماد دارد. انتخاب او به‌عنوان بازیکن فیکس در دیدارهای حساس برابر فولاد و الهلال، گل گهر و آلومینیوم این موضوع را نشان داد.

به این حال سلمانی نتوانست از فرصت مصدومیت پر تعداد وینگرهای پرسپولیس بهره لازم را ببرد و در حالی که بازی قبلی فیکس بازی می‌کرد با نظر کارتال برای دربی به سکوها تبعید شد تا از این نظر سرمربی ترکیه‌ای تصمیم مشترکی با گاریدو گرفته باشد.

با این وصف یاسین سلمانی در پایان دومین فصل حضورش در پرسپولیس بازی در دربی را تجربه نکرد و باید دید در ادامه فصل چه شرایطی پیدا خواهد کرد. امروز مقابل استقلال ایوب العملود و محمد خدابنده‌لو در پست وینگر راست به کار گرفته شدند.

دیدگاه‌ها