کد خبر : 2109783 | 09 اسفند 1403 ساعت 19:58 | 24.2K بازدید | 30 دیدگاه

مدیرعامل استقلال اعلام کرد:

بوژوویچ نمی‌آمد، آقا فیروز سرمربی استقلال بود!

مدیرعامل استقلال اعلام کرد که اگر بوژوویچ برای سرمربیگری این تیم نمی‌آمد، فیروز کریمی را به عنوان سرمربی معرفی می‌کردند.

بوژوویچ نمی‌آمد، آقا فیروز سرمربی استقلال بود!

به گزارش "ورزش سه"، قبل از آن که میودراگ بوژوویچ از استقلال خوزستان جدا شود و به جمع آبی‌های تهرانی اضافه شود، مسئولان استقلال برای هدایت تیم با فیروز کریمی وارد مذاکره شده بودند اما این مذاکرات به نتیجه نرسید.

در چنین شرایطی فیروز کریمی امروز در ویژه برنامه دربی سایت آنتن اعلام کرد که با استقلالی‌ها مذاکره کرده اما خودش این پیشنهاد را نپذیرفته است. حالا اما علی نظری جویباری، مدیرعامل استقلال یک افشاگری مهم را درباره وضعیت نیمکت تیم و فیروز کریمی انجام داد.

نظری جویباری درباره مذاکره با فیروز کریمی گفت: آقای فیروز کریمی مربی بسیار بزرگی است و ما هم اعتقاد داریم. با هم صحبت‌هایی کردیم اما چیزی که مد نظرمان بود، به نتیجه نرسید.

او افزود: ما اگر با بوژوویچ به توافق نمی‌رسیدیم، ممکن بود آقای فیروز کریمی را معرفی کنیم. با این حال تلاش کردیم آنچه مد نظر باشگاه است را به استقلال بیاوریم.

دیدگاه‌ها