کد خبر : 2109524 | 08 اسفند 1403 ساعت 22:14 | 8.2K بازدید | 16 دیدگاه

مردی از جنس جام: یک ستاره تمام نشدنی

سید والیبال ایران در فينال‌های والیبال باشگاهی ایران باخت نمی‌دهد.

مردی از جنس جام: یک ستاره تمام نشدنی

به گزارش "ورزش سه"، سیدمحمد موسوی، سرعتی‌زن تیم ملی واليبال ایران و تیم فولاد سيرجان ایرانیان، نامش با موفقیت گره خورده است. موسوی سی و هفت ساله در کلکسیون افتخارات باشگاهی خود، قهرمانی جام حذفی را کم داشت که دیشب به این جام نیز رسید.

او دیشب در بازی با شهداب یزد در فينال جام حذفی به‌رغم اینکه تازه از بند مصدومیت رها شده بود توانست یازده پوئن که چهار امتیاز آن از دفاع به دست آمد، برای تیمش کسب کند.

شاید باور کردنش سخت باشد، اما موسوی تا کنون در والیبال باشگاهی ایران و جام باشگاه‌های آسیا هیچ فینالی را از دست نداده است و همه را با برد پشت‌ سر گذاشته است. او تاکنون دوازده بار قهرمان لیگ برتر والیبال ایران شده‌ است و هر وقت با تیم‌هایش به فینال رفته آن را از آن خود کرده است.

2154333

موسوی در جام باشگاه‌های آسیا نیز تا الان در این رقابت‌ها یازده بار به قهرمانی رسیده است. او در دوره‌‌هایی که در مسابقات جام باشگاه‌های آسیا حاضر بوده، نزدیک به هشتاد بار در ترکيب تیم‌هایش بازی کرده و همه بازی‌ها را با پیروزی پشت سر گذاشته است.

او همچنین با داشتن دو برنز قهرمانی باشگاه‌های جهان پرافتخارترين بازیکن ایران نیز در این تورنمنت محسوب می‌شود. با این آمار درخشان، به نظر می‌رسد بهروز عطایی سرمربی فولاد سيرجان ایرانیان حق داشته است‌ که در مصاحبه دیروز خود، سیدمحمد موسوی را بهترین بازیکن تاریخ والیبال ایران بداند.

دیدگاه‌ها