کد خبر : 2109327 | 08 اسفند 1403 ساعت 10:07 | 8.5K بازدید | 78 دیدگاه

بلیت‌فروشی دربی حساس پایتخت آغاز شد

بلیت‌فروشی دیدار حساس استقلال و پرسپولیس از صبح امروز (چهارشنبه) آغاز شد تا هواداران دو تیم بزرگ پایتخت برای حضور در ورزشگاه آزادی آماده شوند.

بلیت‌فروشی دربی حساس پایتخت آغاز شد

به گزارش "ورزش سه"، این مسابقه که در چارچوب دیدار برگشت لیگ برتر برگزار می‌شود، فردا (پنج‌شنبه ۹ اسفند) از ساعت ۱۷:۱۵ در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد. بلیت‌فروشی این دیدار از ساعت ۱۰ صبح امروز آغاز شده و طبق اعلام مسئولان، ۲۵ هزار بلیت برای هواداران هر تیم اختصاص یافته است. بر این اساس، انتظار می‌رود این مسابقه با ظرفیت ۵۰ هزار نفری برگزار شود.

همچنین، برای اولین بار ۶ هزار بلیت ویژه بانوان در نظر گرفته شده تا هواداران زن دو تیم بتوانند از نزدیک شاهد این جدال سنتی باشند.

بر اساس برنامه اعلام‌شده، دارندگان کارت هواداری از ساعت ۱۰ تا ۱۲ ظهر امروز در اولویت خرید بلیت خواهند بود و سایر هواداران می‌توانند از ساعت ۱۲ برای تهیه بلیت اقدام کنند.

2154010

دیدگاه‌ها