کد خبر : 2109187 | 07 اسفند 1403 ساعت 18:13 | 4.2K بازدید | 4 دیدگاه

عطایی با ترفند همیشگی یک ست گرفت

فولاد سيرجان باز هم در دفاع راه افتاد و ست اول را از شهداب یزد برد.

عطایی با ترفند همیشگی یک ست گرفت

به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب دیدار فینال رقابت‌های جام حذفی والیبال ایران، تیم فولاد سيرجان ایرانیان در ست اول موفق شد با نتیجه ۲۵ بر ۲۳ از سد شهداب یزد عبور کند تا با روحیه بالا به کارش ادامه دهد.

در این ست اما شاگردان بهروز عطایی در تیم فولاد سيرجان ایرانیان در اوایل ست اصلا در بخش دفاع خوب کار نکردند و تا امتیاز بیست دو امتیاز عقب بودند، اما از اینجا بود که با یک‌توپ‌گیری عجیب و غریب سيدمحمد موسوی در عقب زمین با پا باعث شد تا تیم فولاد به بازی برگردد.

فولادی‌ها که تا امتياز ۲۰ بر ۱۸ به سود شهداب یزد یک دفاع داشتند، از اینجای کار با چند دفاع عالی و بی‌نقص نبض بازی را به دست گرفتند و پیروز این ست شدند. دفاع‌هایی که در فینال جام‌ باشگاه‌های آسیا و لیگ فصل قبل نیز به داد فولاد سيرجان ایرانیان رسید و شهداب یزد را با این توانایی شکست داده بودند.

بازی در ست دوم در جریان است.

دیدگاه‌ها