کد خبر : 2109037 | 06 اسفند 1403 ساعت 23:58 | 11.6K بازدید | 32 دیدگاه

آنها به دنبال اخراج بازیکن ما بودند

مورینیو: اگر داور اهل ترکیه بود، فاجعه می‌شد!

ژوزه مورینیو بعد از پایان دربی استانبول به رختکن داوران رفت تا از داور اسلوونیایی این مسابقه تشکر کند.

مورینیو: اگر داور اهل ترکیه بود، فاجعه می‌شد!

به گزارش "ورزش سه"، در حساس‌ترین بازی هفته سوپرلیگ ترکیه، گالاتاسرای و فنرباغچه در ورزشگاه رمس پارک به مصاف یکدیگر رفتند که این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید. پس از مسابقه، ژوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی فنرباغچه، در نشست خبری اظهارات تندی را درباره داوری و شرایط بازی مطرح کرد.

مورینیو در ابتدای صحبت‌هایش عملکرد داور را تحسین کرد و گفت: «بازی بسیار خوبی بود و دلیل آن هم قضاوت فوق‌العاده داور بود. او صداقت لازم را داشت و بازی را به درستی مدیریت کرد. برخی از بازیکنان بزرگ حریف به سبک بازی‌ای که دوست ندارم، روی آورده‌اند. ما یک بازیکن ۱۸ ساله داریم که می‌تواند آینده درخشانی در فوتبال ترکیه داشته باشد، اما از همان دقایق ابتدایی به دنبال گرفتن کارت برای او بودند. با این حال، داور در این فضای پرتنش توانست بازی را به خوبی کنترل کند.»

سرمربی فنرباغچه سپس با انتقاد از سبک بازی گالاتاسرای گفت: «آنها فقط برای کسب تساوی بازی کردند و حالا هم از این نتیجه خوشحال‌اند، اما ما راضی نیستیم. گالاتاسرای دفاع خوبی داشت، موسلرا هم یک موقعیت عالی را مهار کرد. ما می‌توانستیم بهتر از خط دفاع خارج شویم. از نظر دفاعی عالی بودیم، اما اگر بازیکن جوان ما اشتباه می‌کرد، همه او و من را نابود می‌کردند. حالا بگویید که آنها چند ضربه کرنر داشتند؟ چند شوت در چارچوب زدند؟ فکر می‌کنم هیچ!»

2125579

مورینیو در ادامه درباره شرایط لیگ ترکیه اظهار داشت: «در شرایط عادی، این لیگ همچنان رقابتی است. اما اگر داوران ترکیه‌ای به عملکرد این داور نگاه کنند و از خود بپرسند که آیا می‌توانند مانند او صادقانه و عادلانه قضاوت کنند، فصل جذابی خواهیم داشت. اما اگر همان سیرک همیشگی که از ابتدای فصل دیده‌ایم ادامه پیدا کند، اوضاع متفاوت خواهد شد. من به‌خوبی می‌دانم که پشت پرده چه اتفاقاتی رخ می‌دهد. شرایط اینجا شفاف نیست، اما سازماندهی خوبی دارند!»

سرمربی پرتغالی در پایان صحبت‌هایش گفت که پس از بازی به رختکن داوران رفته و از داور اسلوونیایی، اسلاوکو وینچیچ، تشکر کرده است: «به او گفتم که بابت قضاوت در این بازی بزرگ از شما ممنونم. یک داور ترک هم آنجا بود. به او گفتم: "اگر این مسابقه را یک داور ترک قضاوت می‌کرد، فاجعه می‌شد." آنها از همان ابتدا سعی کردند برای بازیکن ۱۸ ساله ما کارت بگیرند. در این نوع بازی‌های پشت پرده، بسیار قدرتمند هستند.»

دیدگاه‌ها