کد خبر : 2108911 | 06 اسفند 1403 ساعت 13:15 | 17.9K بازدید | 76 دیدگاه

توهم توطئه دارند

تباس: کاری می‌کنند از رئالی بودنم شرمنده شوم!

رئیس لالیگا بار دیگر از موضع گیری رئال مادرید عیه داوران به شدت انتقاد کرد.

تباس: کاری می‌کنند از رئالی بودنم شرمنده شوم!

به گزارش "ورزش سه"، خاویر تباس در نشست تقریباً سالانه خود در "Europa Press" حضور یافت تا درباره مسائل روز لالیگا صحبت کند. رئیس لالیگا درباره جنجال‌های داوری و موضوعات دیگر سخن گفت.  

پیش از پاسخ به سؤالات، تباس سخنرانی ابتدایی خود را ارائه داد: «چالش مهم، مدل سایر رقابت‌هاست. جام جهانی باشگاه‌ها وارد شده و ما را مجبور به تنظیم تقویم جدیدی کرده است. مهم این است که در رقابت‌های ۲۰ تیمی، قهرمانی با بیش از ۹۰ امتیاز به دست نیاید و این لالیگا تقریباً مطمئناً از ۸۵ امتیاز فراتر نخواهد رفت، که نشان‌دهنده رقابت بالای آن است. فرمت جدید لیگ قهرمانان هفته‌های بیشتری از تقویم را اشغال کرده است. یک فصل با جام جهانی باشگاه‌ها و چمپیونزلیگ جدید، هفته‌های بیشتری را می‌گیرد. این موضوع حقوق پخش را تحت تأثیر قرار داده و در مناقصه‌های آینده خواهیم دید. و مثل همیشه، وقتی رقابت ملی ضعیف عمل کند، باشگاه‌هایی که در رقابت‌های اروپایی هستند، درآمد بیشتری کسب می‌کنند.» 

2153283

سپس از تباس در مورد ادعای روز گذشته‌اش در مورد عبارت "باشگاه گریان رئال مادرید" پرسیدند و او گفت: «به داده‌های عینی استناد می‌کنم. من یک مادریدیستای در حالت خواب زمستانی هستم. می‌گویند یک توطئه جهانی وجود دارد. همه علیه مادرید هستند، علیه پروژه‌هایش. دیگر نمی‌دانم آیا داوران علیه رئال تعصب دارند یا تعصبی برای برد دیگر باشگاه‌ها دارند. حالا دیگر اشتباهات بازی‌های مادرید را بررسی نمی‌کنند، بلکه بازی رایو مقابل بارسا، مقابل اتلتیکو، مقابل دیگری را بررسی می‌کنند. مهم است که تحلیل کنیم چرا می‌گویم گریان. فلورنتینو پرز تا نوامبر ۲۰۲۳ عضو هیئت مدیره فدراسیون بود و چیزی نگفت. حالا این حرف‌های مادرید برایم قابل‌ قبول نیست، چون آن موقع چیزی نگفت. ما یک مجمع برگزار کردیم و رئال مادرید با اکثریت باشگاه‌ها همراه نبود. برای من این باشگاه گریان است چون اگر ببرد، انگار علیه همه نیروهای خیر و شر پیروز شده و اگر ببازد، یعنی توطئه‌ای در کار است. شروع به احساس شرمندگی کرده‌ام، از چه چیز؟ از آنچه به‌عنوان یک مادریدیستا تجربه کرده‌ام. مادرید هیچ‌وقت باشگاه گریانی نبود ولی دیروز بازیکنان پشت بنری عبیه داوران ایستادند. آیا چون واقعاً این را فکر می‌کردند آنجا ایستادند؟ والورده آنچه فکر می‌کرد گفت و چند ساعت بعد مجبور شد توییتش را تغییر دهد. سعی دارند همه را در یک نظریه توطئه که وجود ندارد، غرق کنند.»

دیدگاه‌ها