کد خبر : 2108843 | 06 اسفند 1403 ساعت 07:45 | 11K بازدید | 28 دیدگاه

لیموچی، خوشحال‌ترین بازیکن دربی (عکس)

مهاجم سپاهان نُهمین گل فصل خود را مقابل ذوب‌آهن به ثمر رساند.

لیموچی، خوشحال‌ترین بازیکن دربی (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، پیروزی مهم طلایی پوشان در دربی اصفهان در شرایطی به دست آمد که مهدی لیموچی بازهم روی حملات و گل‌های این تیم تاثیرگذار بود و توانست نقش مهمی در کسب سه امتیاز و ماندن تیمش در کورس قهرمانی لیگ برتر داشته باشد و در صدر جدول برترین گلزنان تکیه بزند.

ستاره بی‌چون و چرای این فصل و طراح اصلی حملات طلایی پوشان بازهم تیمش را در مسیر کسب سه امتیاز در دربی اصفهان قرار دارد و در حالی که دو ضربه خطرناک او در نیمه نخست تبدیل به گل نشد، در دقیقه 70 کاری کرد تا روند بازی به سود تیمش تغییر کند و نفوذ سریعش از سمت چپ محوطه جریمه، سپاهان را در موقعیت عالی قرار داد تا در ادامه به گل دوم برسند و از ذوب‌آهن پیش بیفتند.

لیموچی در دقیقه 85 هم مزد بازی خوب خود را گرفت و پس از اینکه دوباره حمله جدی از جناح چپ ساخت، در یک رفت و برگشت توانست گل چهارم سپاهان را به نامش ثبت کند و با 9 گل زده در این فصل به صدر جدول گلزنان برسد.

2153171
2153170

این بازیکن که قبل از هفته بیستم لیگ برتر همراه با تومیسلاو اشترکالی با 8 گل زده در صدر جدول گلزنان لیگ برتر بود، حالا به تنهایی در رده اول قرار گرفته و امیدوار است در بازی حساس آینده برابر تراکتور و جدال با رقیبش در آقای گلی هم موفق کار کند.

دیدگاه‌ها