کد خبر : 2108773 | 05 اسفند 1403 ساعت 20:12 | 40.8K بازدید | 28 دیدگاه

درخششی که کافی نبود

رستمی یک‌تنه علیه سه امتیاز استقلال!

عارف رستمی نمایش درخشانی را مقابل استقلال ارائه کرد.

رستمی یک‌تنه علیه سه امتیاز استقلال!

به گزارش "ورزش سه"، عارف رستمی شب سختی را برای خط دفاع استقلال رقم زد و یکی از بهترین بازیکنان زمین بود. او در این بازی پنج شوت زد که دو شوت او در چارچوب یود و علاوه بر آن، دو پاس کلیدی هم به هم‌تیمی‌هایش داد تا یکی از مهره‌های تأثیرگذار نساجی باشد.

مهاجم نساجی در نیمه اول موفق شد دروازه استقلال را باز کند. رستمی روی ارسال سیامک نعمتی از سمت راست، با جای‌گیری مناسب و ضربه‌ای دقیق توپ را به تور دروازه چسباند، اما داور به دلیل اینکه توپ پیش از ارسال از خط عرضی زمین عبور کرده بود، این گل را مردود اعلام کرد.

او در جریان بازی، بارها با شوت‌های خود دروازه استقلال را تهدید کرد، اما واکنش‌های دروازه‌بان و مدافعان مانع از رسیدن او به گل شدند. این بازیکن در لحظات پایانی نیز یک فرصت دیگر داشت که شوت او پس از برخورد به مدافع حریف، در اختیار گلر استقلال قرار گرفت.

با این حال، رستمی تا پایان بازی دست از تلاش نکشید و با دوندگی و جنگندگی، یکی از عناصر اصلی خط حمله نساجی بود. حرکات او بارها استقلالی‌ها را به دردسر انداخت و تأثیر زیادی در شکل‌گیری حملات تیمش داشت.

هرچند نام او در میان گلزنان این بازی ثبت نشد، اما نمایش درخشانش نشان داد که می‌تواند مهره‌ای کلیدی برای نساجی باشد. چنین عملکردی، بدون شک او را به یکی از امیدهای اصلی تیمش در ادامه فصل تبدیل خواهد کرد.

دیدگاه‌ها