کد خبر : 2108709 | 05 اسفند 1403 ساعت 15:16 | 24.8K بازدید | 7 دیدگاه

عکس قربانی در امارات قاب شد

باشگاه الوحده با تصویر هافبک ایرانی خود به استقبال دیدار با بنی‌یاس رفت.

عکس قربانی در امارات قاب شد

به گزارش "ورزش سه"، محمد قربانی پس از یکسال حضور در فوتبال روسیه شرایط همکاری با باشگاه اورنبورگ را فراهم ندید و با توجه به پیشنهاد الوحده امارات راهی این تیم و هم‌بازی احمد نوراللهی شد که حالا خیلی زود تبدیل به چهره ویژه‌ی این باشگاه شده است.

این بازیکن که پس از انتقال به الوحده در دیدار هفته گذشته لیگ برتر امارات مقابل خورفکان به میدان رفت و یک پاس گل به احمد نوراللهی داد، حالا تصویرش را روی این باشگاه می‌بیند.

باشگاه الوحده در حالی به استقبال مسابقه امشب در هفته هفدهم لیگ برتر امارات مقابل تیم رده یازدهمی بنی‌یاس رفته که تصویری از بوسه محمد قربانی به دستش به نشانی خوشحالی گل را نشان می‌دهد.

قربانی قبل از پیوستن به الوحده و از ابتدای فصل 25-2024 لیگ برتر روسیه 18 بازی انجام داد و موفق شد یک گل به ثمر رساند که شروع کارش در الوحده نیز با پاس گل همراه بود.

2152911

دیدگاه‌ها