کد خبر : 2108380 | 04 اسفند 1403 ساعت 14:52 | 12.1K بازدید | 45 دیدگاه

هواداران کنار تیم باشند

حذف میلان شوک به فوتبال جهان بود!

مارکوس کافو در مصاحبه‌ای که امروز با روزنامه گاتزتا دلو اسپورت انجام داد، درباره میلان و شرایط بد این تیم پس از ناکامی در لیگ قهرمانان حرف زد.

حذف میلان شوک به فوتبال جهان بود!

به گزارش "ورزش سه"، کافو در مورد خریدهای زمستانی میلان به طور ویژه‌ای از سانتی خیمنز تعریف کرد: «او بازیکن خوبی است، واقعاً خیلی خوب. یک مهاجم نوک است که ویژگی‌های مهمی دارد و من آن‌ها را دوست دارم. شروع قدرتمندی داشته و گل‌هایش به کار خواهند آمد. دیگر خریدها چطور؟ واکر هنوز یکی از بهترین دفاع راست‌های جهان است. او تجربه و کیفیت دارد. اگر چنین بازیکنی را بگیرید، قطعا اشتباه نکرده‌اید. ژوائو فلیکس فوق‌العاده است و شاید شرایط فعلی تیم به او کمک نکند. بوندو و سوتیل هم خوب هستند، دو بازیکنی که شور و اشتیاق می‌آورند و می‌توانند گزینه‌های جایگزین مناسبی باشند.»

2152261
2152262

حذف میلان از لیگ قهرمانان؟ «این نه‌تنها برای هواداران روسونری بلکه برای فوتبال به‌طور کلی ضربه بدی بود، چون باشگاهی با تاریخ میلان همیشه باید در لیگ قهرمانان حضور داشته باشد. امیدوارم که آن‌ها بتوانند یک روند پیروزی را شروع کنند و فاصله‌شان را با تیم‌های جلوی خود در جدول سری آ کم کنند. کار آسانی نخواهد بود، اما من به بازگشت آن‌ها امیدوارم.»

2152263

کونسیسائو مرد مناسبی برای نیمکت میلان است؟ «او مربی‌ای است که فوتبال را می‌فهمد، هم تجربه به عنوان بازیکن دارد و هم تجربه مربیگری در سال‌ها هدایت باشگاهی مثل پورتو. نتایجش در لیگ خوب بوده و سوپرجام ایتالیا را هم برده است. اما حالا آینده مهم است و آنچه از امروز به بعد انجام می‌دهد.»

پیامی برای هواداران؟ «کنار تیم بمانید. در این لحظه بازیکنان به حمایت شما نیاز دارند. این تیم هنوز می‌تواند شما را خوشحال کند.»

دیدگاه‌ها