کد خبر : 2108117 | 03 اسفند 1403 ساعت 16:06 | 6.3K بازدید | 45 دیدگاه

سیاوش باهوش بود، علیاری کارت گرفت!

مجید علیاری به دلیل شبیه‌سازی در محوطه جریمه سپاهان کارت زرد دریافت کرد.

سیاوش باهوش بود، علیاری کارت گرفت!

به گزارش "ورزش سه"، حمله سریع بازیکنان ذوب آهن با پاس کات بک امید لطیفی همراه شد و مجید علیاری در حالی که در موقعیت خوبی قرار گرفته بود خودش را روی زمین انداخت و داور به او کارت زرد نشان داد.

تصمیم هوشمندانه سیاوش یزدانی روی کارت زردی که علیاری دریافت کرد قابل توجه بود، او تا آخرین لحظه مقابل مهاجم حریف قرار گرفت اما ضربه‌ای به علیاری وارد نکرد تا این مهاجم که قصد داشت برخوردی با یزدانی ایجاد کند و داور را مجبور به اعلام پنالتی کند، صحنه آنطور که باید پیش نرفت و کاظمی او را با کارت زرد جریمه کرد.

البته تصمیم وحید کاظمی عجیب بود و بدون بررسی VAR بازی را متوقف کرد و به مهاجم ذوب آهن کارت زرد نشان داد و این در حالی است که در ادامه این صحنه حمیدرضا طاهرخانی توپ را به گل تبدیل کرد.

تصمیم وحید کاظمی در این صحنه درست بود و برخوردی بین مهاجم ذوب آهن و مدافع سپاهان اتفاق نیفتاده بود اما او ریسک بزرگی انجام داد و به هر شکل تصمیم هوشمندانه سیاوش یزدانی و جسارت کاظمی در این صحنه یک کارت زرد برای علیاری به همراه داشت.

دیدگاه‌ها