کد خبر : 2107916 | 03 اسفند 1403 ساعت 03:10 | 80.3K بازدید | 104 دیدگاه

امیدوارم به عربستان برود

جدایی وینیسیوس بهترین خبر برای بارسلوناست!

خوان گاسپارت، رئیس پیشین بارسلونا، ابراز امیدواری کرد که وینیسیوس هر چه زودتر از رئال مادرید برود.

جدایی وینیسیوس بهترین خبر برای بارسلوناست!

به گزارش "ورزش سه"، بیش از ۲۰ سال پس از اینکه گاسپارت از هیئت مدیره بارسلونا کناره‌گیری کرد، او همچنان با مصاحبه هایش خبرساز می شود. این بار، کسی که مارادونا را به بارسلونا آورد، در رسانه سعودی ال‌اقتصادیه درباره احتمال انتقال وینیسیوس جونیور به عربستان صحبت کرده است.

او گفت: "به عنوان یک بارسایی، امیدوارم وینیسیوس پیشنهاد سعودی را بپذیرد."

عربستان در حال برنامه‌ریزی برای یک پیشنهاد به مبلغ حدود ۳۰۰ میلیون یورو برای رئال مادرید و ۲۰۰ میلیون یورو در سال برای بازیکن در یک قرارداد پنج ساله است. پیشنهادی که گاسپارت امیدوار است "به اندازه کافی خوب باشد تا وینیسیوس را قانع کند."

در عربستان می‌دانند که چنین چالشی نیاز به ارقامی دارد که هرگز در دنیای فوتبال دیده نشده‌اند، اما آنها آماده‌اند که سرمایه‌گذاری کنند. این قضیه طبعا مورد استقبال تمام رقبای رئال مادرید قرار خواهد گرفت. گاسپارت در ادامه گفت: "امیدوارم وینیسیوس این پیشنهاد را بپذیرد زیرا او یکی از بزرگ‌ترین بازیکنان دنیاست و جدایی او از رئال بهترین خبر برای آبی‌اناری‌ها خواهد بود. او بازیکنی بسیار سریع با دریبل‌های فوق‌العاده است، با شخصیتی قوی که همیشه به شدت به تیمش انگیزه می‌دهد."

دیدگاه‌ها