کد خبر : 2107844 | 02 اسفند 1403 ساعت 12:26 | 24K بازدید | 40 دیدگاه

مودریچ به ستاره‌های سیتی دلداری داد (عکس)

لوکا مودریچ پس از پیروزی رئال برابر منچسلوکا مودریچ پس از پیروزی رئال برابر منچسترسیتی دقایقی با متئو کواچیچ و یوشکو گواردیول گفت‌وگو کرد. ترسیتی دقایقی با متئو کواچیچ و یوشکو گواردیول گفت‌وگو کرد.

مودریچ به ستاره‌های سیتی دلداری داد (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، شاید کمتر کسی تصور می‌کرد که رئال مادرید در بازی برگشت مرحله پلی آف در رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو کار آسانی برابر منچسترسیتی در پیش داشته باشد اما این اتفاق رخ داد و شاگردان کار آنچلوتی موفق شدند با ارائه یک بازی درخشان برابر این حریف قدرتمند به پیروزی برسند.

برد ۱-۳ در این بازی پس از کسب پیروزی ۲-۳ در بازی رفت در ورزشگاه اتحاد باعث شد که رئال بدون دردسر و مشکل خاصی به جمع تیم‎‌های حاضر در مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان اروپا اضافه شود و حالا باید منتظر نتیجه قرعه کشی برای مشخص شدن تکلیف حریفش در این مرحله از بین بایرلورکوزن و اتلتیکو مادرید باشد.

اما حذف سیتی برای بسیاری از هواداران این تیم و حتی سایر فوتبالیست‌ها ناباورانه و عجیب بود. بازیکنان این تیم نتوانستند برابر قدرت و انگیزه رئال در برنابئو مقاومت کنند و پس از به صدا درآمدن سوت پایان این بازی به شدت ناراحت و ناامید به نظر می‌رسند.

مودریچ که همیشه به دلیل رفتار فوق العاده خوب و شخصیت بزرگش بین هواداران و بازیکنان رقیب هم محبوب است، پس از پایان این بازی در راهروهای منتهی به رختکن مشغول صحبت با گواردیول و کواچیچ شد که در تیم ملی کرواسی با آنها هم تیمی است و سعی کرد به آنها دلداری دهد.

در این میان، آنتونیو رودیگر هم که سابقه بازی کنار کواچیچ در چلسی را دارد به جمع آنها اضافه شد تا قاب جالبی شکل بگیرد.

2151397

دیدگاه‌ها