کد خبر : 2107839 | 02 اسفند 1403 ساعت 12:09 | 6.4K بازدید | 5 دیدگاه

بیاتلو: شاید همین امسال لیگ برتری شدیم

سرمربی آریو اسلامشهر با تاکید بر اینکه این تیم در فصل جاری برای صعود برنامه‌ریزی نداشته، این وعده را داد تا همه توانشان برای لیگ برتری شدن را به کار گیرند.

بیاتلو: شاید همین امسال لیگ برتری شدیم

به گزارش "ورزش سه"، در یکی از دیدارهای هفته بیست و دوم لیگ یک تیم‌های بعثت کرمانشاه و آریو اسلامشهر در حالی به مصاف هم رفتند که تیم میزبان به تازگی مهدی پاشازاده را به عنوان سرمربی جدید خود انتخاب کرده است. پاشازاده که چند روزی است هدایت بعثت را به دست گرفته در حالی که فرصت چندانی برای آشنایی با بازیکنان و تمرین دادن آنها نداشت توانست از اولین روز حضورش روی نیمکت، یک امتیاز بگیرد.

2120513

بعد از این بازی بود که وحید بیاتلو سرمربی آریو اسلامشهر به تمجید از عملکرد بعثت پرداخت و آن را نتیجه شوک مثبت تغییر سرمربی دانست. او حتی تاکید کرد که با این تغییرات روی نیمکت، از حالا به بعد همه تیم‌ها برای نتیجه گرفتن در کرمانشاه به مشکل بخورند. او در این باره گفت:
«متاسفانه یا خوشبختانه تیم بعثت با شوک تغییر سرمربی به این بازی آمده و این در حالی است که تغییر سرمربی همیشه در فوتبال به هر تیمی شوک مثبت می‌دهد. فکر می‌کنم تیم‌ها از این به بعد در اینجا دچار مشکل شوند، چرا که من امروز تیم بعثت را بهتر از قبل دیدم. با این حال در نیمه اول ما خیلی بهتر بودیم ولی چند موقعیت صددرصد را با بی‌دقتی از دست دادیم. ولی واقعیت این است که در نیمه دوم آنها بهتر از ما بودند. در هر حال این یک امتیاز خارج از خانه برای ما بد نبود.»

البته بیاتلو پیش از این هم بلافاصله بعد از تغییرات کادر فنی نفت مسجدسلیمان میهمان این تیم بود و در آنجا هم به نتیجه‌ای بهتر از تساوی یک بر یک نرسید. او بعد از آن بازی هم صحبت‌های مشابهی برای آرش برهانی و نفتی‌ها انجام داده بود:
«متاسفانه یا خوشبختانه هر تیمی که به ما می‌رسد یک شوک مثبت به خودش می‌دهد و مقابل ما قرار می‌گیرد. به شما قول می‌دهم که نفت مسجدسلیمان در هفته‌های آینده به یکی از تیم‌های منسجم و باکیفیت لیگ یک تبدیل شده باشد و احتمالا بازی با ما آخرین امتیازی بود که این تیم از دست داد.»

فارغ از این مسئله، سرمربی آریو اسلامشهر درباره تیم خودش تاکید کرد که اگر بتوانند همین امسال لیگ برتری خواهند شد: 
«امسال سال دوم حضور ما در لیگ یک است و در این فصل سیاست باشگاه صعود نیست اما ما و بازیکنان هم‌قسم شدیم که هر بازی حکم فینال دارد و طوری می‌جنگیم که اگر شانس صعود داریم، به این مهم برسیم و در همین سال دوم صعود کنیم و اگر هم لیگ برتری نشدیم باشگاه برای سال سوم هر تصمیمی بگیرد از آن تمکین می‌کنیم.»

دیدگاه‌ها