کد خبر : 2107709 | 01 اسفند 1403 ساعت 19:19 | 27K بازدید | 105 دیدگاه

مارکوس بابل:

در گلزنی فقط مسی در سطح صلاح است

مارکوس بابل، ستاره اسبق لیورپول، به تمجید از محمد صلاح پرداخت و می‌گوید که تنها لیونل مسی می‌تواند با این مهاجم مصری از نظر سطح عملکرد رقابت کند.

در گلزنی فقط مسی در سطح صلاح است

به گزارش "ورزش سه"، بابل همچنین اضافه کرد که صلاح امسال شایسته دریافت توپ طلای 2025 است و پیش‌بینی کرد که او به‌زودی این جایزه معتبر را به دست خواهد آورد.

محمد صلاح در این فصل نمایش‌های فوق‌العاده‌ای داشته و در تیم صدرنشین لیگ برتر، موفق به زدن 28 گل و ارسال 19 پاس گل طی 36 بازی شده است. به همین دلیل، او به یکی از اصلی‌ترین نامزدهای توپ طلا تبدیل شده است.

بابل در مصاحبه‌ای با وته‌دی گفت: "تنها بازیکنی که می‌توانم صلاح را با او مقایسه کنم، لیونل مسی است. وقتی به رکورد گلزنی صلاح نگاه می‌کنید، انگار یک مهاجم شماره 9 است، در حالی که او در پست وینگر بازی می‌کند! این حقیقتاً شگفت‌انگیز است.

2151092

رکورد گلزنی صلاح کاملاً غیرمعمولی است. تنها کسی که می‌توانم او را از نظر قدرت گلزنی با صلاح مقایسه کنم، مسی است. این تنها به فصل گذشته برنمی‌گردد، بلکه در طول ده سال اخیر، سطح او واقعاً در حد کلاس جهانی بوده است. تعجب می‌کنم که چرا صلاح هیچ‌گاه در رقابت‌های توپ طلا نبوده و هیچ‌وقت در جمع سه نفر برتر قرار نگرفته است.

صلاح امسال شانس زیادی برای بردن توپ طلا دارد، اما فکر می‌کنم این جایزه به بازیکنی از رئال مادرید تعلق خواهد گرفت، چون آن‌ها امسال در مراسم حضور نداشتند. با این حال، صلاح کاملاً شایسته این جایزه است و می‌تواند امسال هم به آن دست پیدا کند."

لیورپول در حال حاضر با ۷ امتیاز اختلاف از آرسنال در صدر جدول لیگ برتر قرار دارد و در تلاش است تا این فاصله را در بازی چهارشنبه شب مقابل استون ویلا بیشتر کند. احتمالاً صلاح دوباره از سوی آرنه اشلوت، مربی تیم، نقش کلیدی در این بازی ایفا خواهد کرد.

دیدگاه‌ها