کد خبر : 2107437 | 30 بهمن 1403 ساعت 20:17 | 24.8K بازدید | 121 دیدگاه

پنج تعویض اجباری در هشت بازی:

استقلال رکورد‌دار مصدومیت لیگ نخبگان!

مسعود جوما پنجمین بازیکنی بود که در جریان بازی‌های لیگ نخبگان مصدوم و تعویض شد.

استقلال رکورد‌دار مصدومیت لیگ نخبگان!

به گزارش "ورزش سه"، تعداد مصدوم‌های استقلال در جریان بازی‌های لیگ نخبگان به پنج بازیکن رسید و این بازیکنان در پنج بازی مختلف از زمین مسابقه خارج شدند و آبی‌ها مجبور به تعویض اجباری شدند.

استقلال در بازی با السد قطر ایمان سلیمی را به دلیل مصدومیت در دقیقه 45 از زمین بازی خارج کرد و روزبه چشمی هم با مصدومیت و احساس درد بازی را به پایان رساند و بعد از آن چند هفته از تمرینات دور بود.

سریع‌ترین و شدید‌ترین مصدومیت برای مهرداد محمدی و رامین رضاییان اتفاق افتاد، مهرداد در بازی با النصر بعد از برخورد شدیدی که داشت با مصدومیت شدیدی که برایش ایجاد شد از زمین مسابقه تعویض به بیمارستان منتقل شد و رامین رضاییان هم با مصدومیت شدید از ناحیه کتف از زمین بازی خارج شد.

سامان فلاح دیگر بازیکنی بود که در دقیقه 63 بازی با پاختاکور ازبکستان تعویض شد و این چهارمین تعویض اجباری آبی‌ها در این تورنومنت بود و مصدومیت مسعود جوما در دقیقه 34 بازی با الریان و خروج او از زمین آمار عجیبی را به جای گذاشت، استقلالی‌ها در پنج بازی از هشت بازی لیگ نخبگان حداقل یک مصدوم داشتند و کادرفنی این تیم مجبور به تعویض اجباری شده است!

دیدگاه‌ها