کد خبر : 2107424 | 30 بهمن 1403 ساعت 19:26 | 13.9K بازدید | 6 دیدگاه

عراق و استخدام دو اسطوره فوتبال ساحلی ایران!

عباس هاشم‌پور و پیمان حسینی به عنوان سرمربی و مربی دروازه‌بان‌های تیم ملی فوتبال ساحلی عراق انتخاب شدند.

عراق و استخدام دو اسطوره فوتبال ساحلی ایران!

به گزارش "ورزش سه"، عباس هاشم‌پور، سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ساحلی ایران، هدایت تیم ملی فوتبال ساحلی عراق را بر عهده گرفته است. این مربی آبادانی که در دهه ۷۰ برای صنعت نفت بازی می‌کرد، سابقه کاپیتانی تیم ملی را نیز دارد و سال‌ها به عنوان مربی در این رشته فعالیت کرده است.

هاشم‌پور که به مدت هشت سال در کادر فنی تیم ملی حضور داشته، افتخاراتی همچون‌ کسب مقام‌های قهرمانی آسیا، قهرمانی جام بین قاره‌ای در سال‌های (۲۰۱۳، ۲۰۱۸) و سومی جهان را در کارنامه خود دارد. او همچنین مدرس رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا است و مدرک سطح یک مربیگری این قاره را دارد.

همچنین پیمان حسینی، دروازه‌بان سرشناس فوتبال ساحلی ایران نیز همراه با هاشم‌پور به کادر فنی تیم ملی عراق اضافه شده است. حسینی که در جام جهانی ۲۰۱۷ عنوان بهترین دروازه‌بان را کسب کرد، حالا وظیفه مربیگری دروازه‌بان‌های تیم عراق را بر عهده دارد.

2150629

این تغییرات در حالی انجام شده که عراق خود را برای حضور در مرحله مقدماتی جام جهانی آماده می‌کند. این تیم در گروه B مسابقات در کنار ژاپن، عربستان و چین رقابت خواهد کرد، در حالی که تیم ملی ایران در گروه C این رقابت‌ها حضور دارد.

دیدگاه‌ها