کد خبر : 2107242 | 30 بهمن 1403 ساعت 09:40 | 7K بازدید | 19 دیدگاه

براندن راجرز:

انگیزه کافی برای حذف بایرن از چمپیونزلیگ را داریم!

براندن راجرز، سرمربی سلتیک، مدعی شد بازیکنانش با تمام توان برای کسب پیروزی مقابل بایرن مونیخ به میدان خواهند رفت.

انگیزه کافی برای حذف بایرن از چمپیونزلیگ را داریم!

به گزارش "ورزش سه"، بایرن مونیخ و سلتیک برگزار کننده یکی از مهم‌ترین تقابل‌های دور برگشت مرحله پلی آف لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه آلیانز آرنا هستند و سرمربی سرشناس سلتیک یعنی براندن راجرز خبر از انگیزه بالای تیمش برای پیروزی مقابل رقیب قدرتمند داد.

راجرز در کنفرانس خبری قبل از بازی با بایرن گفت: "بازی در چنین سطحی یک چالش بزرگ است. اما ما به خوبی به این نقطه رسیدیم و وقتی به اینجا می‌رسید دوست دارید تا با تیم‌های سطح بالا رقابت کنید.

بایرن مونیخ تیمی متشکل از بازیکنانی با کلاس جهانی است و باید بدون ترس مقابل آنها حاضر شویم. از نظر من چیزهای بدتری از شکست خوردن در یک بازی فوتبال در زندگی وجود دارد. بنابراین بدون استرس خواهیم بود و مهم است که درصورت ناکامی در راهیابی به مرحله بعد نیز تمام تلاش خود را کرده باشیم.

فکر می‌کنم گلی که در بازی رفت زدیم سرنوشت بازی فردا را نیز تغییر داد. حضور در بازی برگشت با نتیجه ۲-۱ تفاوت بسیاری با ۲-۰ دارد‌.

آلیانز آرنا ورزشگاه بسیار زیبا و مناسبی برای بازی فوتبال است و آمده‌ایم تا تمام توان خود را در این زمین بگذاریم. هراتفاقی ممکن است رخ بدهد اما امیدوارم در نهایت بتوانیم عملکردی را ارائه دهیم که در آخر منجر به صعود ما به یک هشتم شود‌."

دیدگاه‌ها