کد خبر : 2107239 | 30 بهمن 1403 ساعت 00:46 | 159.5K بازدید | 127 دیدگاه

استراحت کامل مقابل پرسپولیس برای الاتفاق؛

سادیو مانه برای تفریح به تهران آمد!

ستاره سنگالی النصر با وجود حضور در ورزشگاه آزادی مقابل پرسپولیس به میدان نرفت.

سادیو مانه برای تفریح به تهران آمد!

به گزارش "ورزش سه"، النصر عربستان در ترکیب اولیه مقابل پرسپولیس فقط سه بازیکن خارجی را در ترکیب داشت و مثل دیدارهای قبل از تمام سهمیه‌اش استفاده نکرد که با این وجود هم توانست یک امتیاز در ورزشگاه آزادی بگیرد و استفانو پیولی هم با توجه به روند جریان بازی از سادیو مانه استفاده نکند.

سادیو مانه که برخلاف بسیاری از ستاره‌های النصر مثل کریستیانو رونالدو، جان دوران و... در عربستان نماند و به ایران سفر کرد، در شروع دیدار با پرسپولیس روی نیمکت نشسته بود که به‌خاطر عدم نیاز تیمش به برد به طور کامل استراحت کرد.

ستاره سنگالی النصر چهار روز پس از اینکه حضور 90 دقیقه‌ای در جریان پیروزی مهم تیمش مقابل الاهلی در لیگ حرفه‌ای عربستان داشت، جزء نفرات ذخیره برابر پرسپولیس بود و استفانو پیولی قصد داشت از این بازیکن در صورت عقب افتادن در ورزشگاه آزادی استفاده کند که این اتفاق نیفتاد.

سادیو مانه برخلاف آیمریک لاپورت که به‌عنوان یار جانشین مقابل پرسپولیس به زمین رفت، به طور کامل روی نیمکت نشست و سوژه عکاسان در ورزشگاه آزادی بود.

ستاره سابق لیورپول و بایرن در تمام هفت بازی قبلی لیگ نخبگان آسیا برای النصر عربستان به میدان رفت و یک گل به ثمر رساند و یک پاس گل داد، اما مقابل پرسپولیس حتی به‌عنوان یار جانشین استفاده نشد و حضور توریستی در تهران داشت.

دیدگاه‌ها