کد خبر : 2107035 | 29 بهمن 1403 ساعت 12:59 | 6.7K بازدید | 52 دیدگاه

شاید تمدیدها متقاعدش کند

ادعای رئیس بایرن: مشکل کیمیش جام است

هربرت هاینر، رئیس بایرن مونیخ، معتقد است که شرایط به وجود آماده باعث ترغیب یوشوا کیمیش برای امضای قرارداد جدید خواهد شد.

ادعای رئیس بایرن: مشکل کیمیش جام است

به گزارش "ورزش سه"، قرارداد کیمیش با بایرن مونیخ در پایان فصل جاری به اتمام خواهد رسید و مدیران این باشگاه در چند ماه گذشته به صورت جدی در حال مذاکره با این بازیکن برای متقاعد کردن او و امضای قرارداد جدید بوده‌اند که هنوز به نتیجه نرسیده و همین باعث نگرانی هواداران این تیم شده است.

هاینر در گفتگو با BR24 در پاسخ به سوالی درباره شرایط این بازیکن اظهار داشت: «کیمیش طبیعتا دوست دارد تیمی داشته باشد که بتواند با آن برای کسب عناوین قهرمانی رقابت کند. فکر می‌کنم که حالا با توجه به اینکه قراردادهای بازیکنانی مانند مانوئل نویر و همچنین آلفونسو دیویس و جمال موسیالا تمدید شده است، شرایط فرق کند.

بایرن بازیکنان جوانی مانند یوناس اوربیگ و تام بیشاف را به خدمت گرفته است و کیمیش می‌بینید که بایرن همیشه مایل به کسب اهداف بزرگ ورزشی است. کاری که ما در طول چند ماه گذشته انجام دادیم، بدون شک سیگنال مثبت برای او خواهد بود. من بسیار خوش‌بین هستم. در نهایت او باید تصمیم بگیرد اما من فکر می‌کنم که او می‌داند که هر بازیکنی چه فرصت خوبی در بایرن دارد.»

دیدگاه‌ها