کد خبر : 2106947 | 29 بهمن 1403 ساعت 00:51 | 25.3K بازدید | 22 دیدگاه

استقبال آلومینیوم از پرسپولیس با 3 گل

شاگردان سید مجتبی حسینی در دیداری تدارکاتی به برتری سه گله مقابل امیدهای ایرالکو دست پیدا کردند.

استقبال آلومینیوم از پرسپولیس با 3 گل

به گزارش "ورزش سه"، شاگردان حسینی در ادامه روند آماده‌سازی خود در وقفه مسابقات لیگ‌برتر ظهر روز یکشنبه در زمین چمن برق‌باختر‌ اراک به مصاف تیم امید آلومینیوم رفتند و به پیروزی سه بر یک رسیدند.

رحمان جعفری، عارف حاجی‌عیدی و علی لطیفی گلزنان تیم آلومینیوم در‌ این دیدار تدارکاتی بودند که طی 90 دقیقه مجتبی حسینی از تمام نفراتش استفاده کرد و همه آنها را برابر امیدهای ایرالکو و در حضور محمد رجائیان، مدیرعامل و محمد شریفی، عضو هیئت مدیره این باشگاه محک زد.

شاگردان حسینی که اکنون در جایگاه ششم جدول لیگ برتر قرار دارند، روز شنبه هفته آینده در بیستمین بازی فصل میزبان پرسپولیس خواهند بود و امیدوار به ارائه بهترین نمایش برابر قرمزپوشان هستند.

آلومینیوم اراک طی یک هفته اخیر با انجام دو نوبت تمرین در روز خود را آماده دیدار مقابل پرسپولیس کرد و یک دیدار تدارکاتی هم برگزار کرد که امروز هم شاگردان حسینی به استراحت خواهند پرداخت.

2149878

دیدگاه‌ها