کد خبر : 2106848 | 28 بهمن 1403 ساعت 19:17 | 23.8K بازدید | 73 دیدگاه

سال رؤیایی: امباپه مدعی جدی کفش طلای اروپا

کیلیان امباپه در سال 2025 دوباره به آمار درخشانی دست پیدا کرده و رؤیای به دست آوردن کفش طلای اروپا را دارد.

سال رؤیایی: امباپه مدعی جدی کفش طلای اروپا

به گزارش "ورزش سه"، کیلیان امباپه در پامپلونا ناموفق نبود. او با سرعت خودش را وارد محوطه جریمه کرد تا ارسال فده والورده را به گل تبدیل کند. این هفدهمین گل فصل اول در لالیگا بود و با روبرت لواندوفسکی به عنوان بهترین گلزن فصل لالیگا تنها دو گل فاصله دارد.

با موفقیت در بازی مقابل اوساسونا، کیلیان برای سومین بار متوالی گلزنی کرد. او گل تساوی را در دربی به ثمر رساند و مقابل سیتی در لیگ قهرمانان اروپا هم گل تساوی را به ثمر رسانده بود.

او در بازی مقابل اوساسونا نشانه‌ای از پسرفت نداشت. حقیقت این است که طی دو ماه اخیر این بازیکن فرانسوی چهره بسیار متفاوتی از خود نشان داده است. او با 24 گل در 35 بازی بهترین گلزن این تیم است، از زمانی که در 7 دسامبر برابر خیرونا گلزنی کرد، طی 8 بازی اخیر لالیگا 9 گل به ثمر رسانده است.

در سال 2025، عملکرد خوب او منجر به زدن 11 گل طی 13 بازی شد و کیلیان را به دومین گلزن برتر لیگ‌های اروپایی تبدیل کرد. تنها عثمان دمبله، دوست و همبازی سابق او در پاری سن ژرمن، از این بازیکن جلوتر است.

2149703

در ورزشگاه ال سادار، جدا از گلزنی، یک بار دیگر نشان داده شد که این مهاجم در حال حاضر بیش از حد آماده است. او از دویدن دست برنداشت، بارها و بارها با سرعت از مدافعان حریف دور شد و زمانی که مجبور شد بین خطوط بازی کند، این کار را هم انجام می‌داد.

بازگشت به تیم ملی

امباپه کم کم دارد اوضاع را سر و سامان می‌دهد. با اینکه او در حال حاضر در مادرید یک بازیکن خطرناک محسوب می‌شود، دیدیه دشان این هفته در مصاحبه‌ای تایید کرد که برای اردوی ماه مارس به فهرست فرانسه برمی‌گردد.

هماهنگ شدن او با رئال زمان برد و در همین بین او با تیم ملی فرانسه وارد چالش شده بود. ابتدا خود او دعوت تیم ملی فرانسه را نپذیرفت و سپس این دشان بود که او را به دلایل فنی کنار گذاشت.

حالا کاپیتان یک بار دیگر تحت دستور سرمربی تیم ملی فرانسه قرار خواهد گرفت، بنابراین مادرید دیگر نمی‌تواند مانند زمانی که او به پایتخت آمد، او را در والدبباس نگه دارد.

2149704

کیلیان در یکی از مصاحبه‌های اخیر خود اعتراف کرد که در مادرید وقتی پنالتی را در سن مامس مقابل اتلتیک بیلبائو از دست داد، جایی که تیمش در نهایت شکست خورد، انگار به آخر خط رسیده بود. با این حال، از تاریخ 4 دسامبر همه چیز تغییر کرده است.

از آن زمان او در 18 بازی 15 گل به ثمر رسانده است. امباپه با گلی که به اوساسونا زد، رکورد دیگری را شکست و بعد از لیونل مسی و کریستیانو رونالدو به جوان‌ترین بازیکنی تبدیل شد که در طول دوران حرفه‌ای خود موفق به زدن 500 گل شده است.

او جوان‌ترین بازیکنی بود که در لیگ قهرمانان اروپا به آمار 10 گل زده رسید و اکنون تنها با 26 سال سن در 82 بازی چمپیونزلیگ، 52 گل زده است.

دیدگاه‌ها