کد خبر : 2106824 | 28 بهمن 1403 ساعت 17:57 | 54.7K بازدید | 58 دیدگاه

آنها سن حساسی هستند و عصبی می‌شوند؛

عبدی: نباید بیشتر از ۶ گل می‌زدیم!

سرمربی تیم ملی جوانان گفت: یمنی‌ها خانواده دارند و در سن حساسی هستند و به همین دلیل خواستیم اواخر بازی با این تیم را مدیریت کنیم.

عبدی: نباید بیشتر از ۶ گل می‌زدیم!

به گزارش "ورزش سه"، حسین عبدی سرمربی تیم فوتبال جوانان ایران پس از پیروزی پر گل این تیم مقابل یمن و صعود به مرحله حذفی جام ملت‌های زیر ۲۰ سال فوتبال آسیا، گفت: خدا را شکر می‌کنم بازیکنان تیم خوب بازی کردند و توانستیم این بازی را ببریم. همه بازیکنان رقیب درصدد عصبی کردن تیم ما بودند، ولی خوش‌بختانه برای ما و متاسفانه برای آن‌ها، یکی از بازیکنان یمن که به بازیکن ما لگد زد، با تصمیم داوران اخراج شد. این هم برای ما کار را کمی سخت‌تر کرد چون آن‌ها می‌رفتند و جلو نمی‌آمدند و از طرفی هم کار را راحت‌تر کرد چون ۱۰ نفره شده بودند.

وی بیان داشت: گل‌هایی که زدیم، اگر تیم یمن ۱۱ نفره بود هم باز این گل‌ها را می‌زدیم، ولی آن‌ها در شروع بازی خیلی خطرناک بودند که همیشه همین بوده‌اند و در ۱۰، ۱۲ دقیقه اول بازی خیلی زیاد می‌دوند و این دوندگی را تا آخر حفظ می‌کنند. در عمق خوب کار کردند و حفظ توپ‌شان بالا بود، ولی در هر صورت ما ایرانیم و آمده‌ایم که خودمان را به آسیا نشان بدهیم. امیدوارم هم در آسیا و هم در جهان، موفق شویم و بچه‌ها را که استعدادهای خیلی خوبی هستند، در این سنین معرفی کنیم.

سرمربی تیم ملی جوانان عنوان کرد: شاید به برد و باخت کم‌تر اهمیت بدهم ولی باید این بازی را می‌بردیم تا به حذفی برویم. بعد از این که ۶ گل زدیم، بچه‌ها را کنترل کردم تا برای بیشتر گل زدن، صدمه نبینند و کارت نگیرند. البته یکی از بچه‌ها با بی‌احتیاطی کارت گرفت. می‌دانستم یمنی‌ها عصبی می‌شوند و خطا می‌کنند.

عبدی اضافه کرد: ضمناً آن‌ها مثل بچه‌های ما در سنین حساسی هستند و در این مراحل باید رفتار حرفه‌ای و ورزشی را رعایت کنیم. آن‌ها هم خانواده دارند و ما نباید بیش از حد گل بزنیم. به این آوراژ گل نیاز داشتیم که همین تعداد بس بود و فکر می‌کنم وقتی بچه‌ها را کنترل کردم، بچه‌ها می‌خواستند حمله کنند. باید به فکر ذهن آن‌ها باشیم و باید در ورزش چنین رفتارهایی را نشان بدهیم و به کسی صدمه روحی نزنیم.

وی در رابطه با وضعیت جدول و بازی با ازبکستان گفت: کره و ژاپن بعد از ما بازی دارند و هیچ‌جوره نمی‌توانیم تعیین‌کننده در خصوص حریف حذفی باشیم. به اکثر بازیکنانم استراحت می‌دهم، مخصوصا کسانی که کارت گرفته‌اند و بچه‌های دیگر می‌توانند خودشان را برای این بازی آماده کنند‌.

سرمربی تیم ملی جوانان گفت: با هر نتیجه‌ای صعود می‌کنیم، پس عاقلانه این است که آماده‌تر و با فراغت از مصدومیت یا کارت‌های زرد و قرمز، به مرحله بعدی برویم. احتمالاً خیلی از بازیکنان را برای بازی بعدی نخواهیم داشت.

دیدگاه‌ها