کد خبر : 2106743 | 28 بهمن 1403 ساعت 13:12 | 31.2K بازدید | 20 دیدگاه

فلیک نسخه مدافع بارسلونا را پیچید

هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، علاقه‌ای به همکاری با هکتور فورت ندارد.

فلیک نسخه مدافع بارسلونا را پیچید

به گزارش "ورزش سه"، فورت از سال ۲۰۱۳ به آکادمی بارسلونا پیوست و در سال ۲۰۲۳ موفق شد برای اولین بار در ترکیب تیم اول باشگاه به میدان برود و از آن زمان تا به حال در فهرست تیم اول حضور داشته است اما به نظر می‌رسد که دوران درخشش او در این تیم رو به پایان است.

روزنامه اسپورت خبر داده است که فلیک دیگر علاقه‌ای به ادامه همکاری با این بازیکن ندارد. سرمربی آلمانی بارسا به مدیران باشگاه هم اعلام کرده است که این بازیکن جایی در برنامه‌هایش ندارد و آنها باید هرچه زودتر برای به خدمت گرفتن یک بازیکن جدید در پست دفاع راست اقدام کنند.

2149513

حضور ژول کنده با عملکرد خوب و درخشانش در این پست خیال بارسا را راحت کرده اما آنها به خوبی می‌دانند که با توجه به فشردگی مسابقات نیاز به یک بازیکن جانشین درجه یک برای او دارند و به احتمال زیاد برای جذب آندری راتیو از رایو وایه‌کانو اقدام خواهند کرد.

به این ترتیب، باید منتظر جدایی فورت از بارسا در پنجره تابستانی پیش رو باشیم چون این بازیکن دیگر فرصت زیادی برای حضور در میدان نخواهد داشت.

دیدگاه‌ها