کد خبر : 2106695 | 28 بهمن 1403 ساعت 09:33 | 2.7K بازدید | 0 دیدگاه

غیبت دوباره ستاره بسکتبال ایران قطعی شد!

بهنام یخچالی برای دومین پنجره متوالی نمی‌تواند تیم ملی را در مسابقات انتخابی کاپ آسیا همراهی کند.

غیبت دوباره ستاره بسکتبال ایران قطعی شد!

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی بسکتبال ایران در شرایطی اردوی خود را در تهران برای پنجره سوم انتخابی کاپ آسیا زیر نظر «سوتیریس مانولوپولوس» سرمربی یونانی آغاز کرده که بار دیگر خبر می رسد بهنام یخچالی ستاره لژیونر تیم ملی احتمالا نمی‌تواند خودش را به این اردو برساند. 

یخچالی که در ترکیب تیم تریر در بوندس لیگای دو به میدان می‌رود، در پنجره قبلی به دلیل مصدومیت تیم ملی را همراهی نکرد و حالا سرپرست تیم ملی از غیبت تقریبا قطعی او در دو بازی پیش رو سخن گفته است.

محسن شاه علی، سرپرست تیم ملی بسکتبال، با اعلام این خبر به مهر گفت: "برای بهنام یخچالی مشکلی پیش آمده که امکان دارد سفرش به ایران را منتفی کند. البته موضوع هنوز قطعی نیست اما احتمال آن زیاد است. اگر قرار باشد بهنام به ترکیب تیم ملی ملحق شود باید نهایت تا سه‌شنبه در تهران باشد در غیر این صورت عملا در ترکیب قرار نمی‌گیرد. فکر می‌کنم امروز (یکشنبه) وضعیت نهایی او مشخص شود."

با این شرایط احتمالا سرمربی یونانی در دو بازی پیش رو مقابل هند و قزاقستان ستاره اصلی تیم خود را در اختیار نخواهد داشت.

دیدگاه‌ها